Bella Hadid

Superstjernen tar hårtrenden ett steg videre

Modellen er ikke redd for å prøve ut nye trender.

BELLA HADID: Mange har nok sett supermodellen mest med mørkt hår, men nå har hun gjort store forandringer! Foto: NTB
BELLA HADID: Mange har nok sett supermodellen mest med mørkt hår, men nå har hun gjort store forandringer! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Et nytt år betyr for mange at forandringer står for tur. Kanskje starter du i ny jobb, kanskje skal du begynne å trene mer, eller kanskje skal du rett og slett gjøre noe med sveisen.

Mange føler for å starte et nytt år med en ny start, og for flere kan det være nok å bare friske opp frisyren litt. Supermodell Bella Hadid trenger nødvendigvis ikke et nytt år for å gjøre noe med håret - hun er blant stjernene som gjerne prøver ut nye trender støtt og stadig.

Lille julaften ble hun spottet av paparazzier iført en genser i rødt og gult som matchet håret hennes. Ja, hun har nemlig lagt inn noen rød-oransje striper i luggen! Se bilder lengre ned i saken.

I starten av januar 2020 så vi flere kjendiser på røde løpere med en lignende look. Det startet med at flere hentet frem hårtrenden vi både elsker og hater. Flere stjerner hadde nemlig satt opp håret i en knute eller hestehale, men latt fronten henge ned på hver sin side for å ramme inn ansiktet.

JENNIFER LOPEZ: Denne sveisen hadde stjernen på den røde løperen i januar 2020. Foto: NTB
JENNIFER LOPEZ: Denne sveisen hadde stjernen på den røde løperen i januar 2020. Foto: NTB Vis mer

Senere på året så vi at trenden ble tatt ett steg videre i ekte Spice Girls-stil! Da valgte nemlig stjernene å bleke håret foran og la resten være i en kontrastfarge - akkurat slik som Geri Halliwell hadde det.

GERI HALLIWELL: Denne frisyren husker nok mange fra hennes Spice Girls-tid. Foto: NTB
GERI HALLIWELL: Denne frisyren husker nok mange fra hennes Spice Girls-tid. Foto: NTB Vis mer
DUA LIPA: Sangstjernen er blant dem som har kastet seg på trenden. Foto: NTB
DUA LIPA: Sangstjernen er blant dem som har kastet seg på trenden. Foto: NTB Vis mer

Men nå har altså Bella Hadid tatt det ett steg videre. Hun har nemlig gjort alt dette, men i tillegg gitt håret foran en helt annen farge. Hun har nemlig valgt å farge det i noen rødtoner.

90-TALLSVIBBER: Bella Hadids nye sveis vekker oppsikt. Foto: NTB
90-TALLSVIBBER: Bella Hadids nye sveis vekker oppsikt. Foto: NTB Vis mer

Hadid har også lagt ut et bilde av sin nye frisyre på Instagram, og det renner inn med kommentarer.

«Superhelt-vibber», skriver storesøster Alana Hadid og får støtte fra modell Hailey Bieber: «Wow.» Flere kommenterer også selvsagt de nye fargene i håret til Hadid: «Jeg elsker disse stripene», skriver stylist Farren Jean Andrèa.

På vei tilbake

Da vi mot slutten av 2020 intervjuet frisør Siv Oldervik, eier av salongen Stas hår og bryn i Trondheim, kunne hun fortelle at hun tror flere plasseringer av farger er et stikkord når man snakker om hårtrender for 2021.

- Vi vil nok fortsette å se en del balayage og babylights, men jeg tror i i 2021 vil få et comeback på endimensjonale farger. Enten den er sort, brun, blond eller rød - det handler om samme farge fra rot til spiss.

Hun kunne også fortelle at hun har stor tro på kobberrødt for det kommende året - noe som jammen meg kan se ut til å stemme skal vi tro Bella Hadid!

Foto: Birgit Flønes
Foto: Birgit Flønes Vis mer

- Det er en glede å ønske denne fargen velkommen tilbake! Har du lysebrun til middels brun, ufarget hår, kan du oppnå denne uten bleking!

Birgit Flønes, frisør og eier av salongen B. Hair i Molde, tror også vi kommer til å få se ulike rød-nyanser på nyåret.

- Jeg har en liten magefølelse på varme toner som fersken, rosé og nyanser mot det oransje. Litt 70-tallsvibber!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer