Norsk design:

Superstjernene valgte norsk design

«Nå har drømmen min gått i oppfyllelse», skriver den ene designeren på Instagram.

I NORSK DESIGN: Lady Gaga brukte antrekk fra norske Edda Gimnes denne uken. FOTO: NTB Scanpix
I NORSK DESIGN: Lady Gaga brukte antrekk fra norske Edda Gimnes denne uken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har flere av verdens mest kjente fjes valgt å bruke norsk design. Modellen Gigi Hadid har blant annet blitt spottet flere ganger iført antrekk fra Holzweiler, Elisabeth Stray Pedersen og Edda Gimnes. Men det er ikke bare Hadid som har fått øynene opp for sistnevnte designer.

Nylig la selveste Lady Gaga ut bilder på Instagram fra helgen hennes i Las Vegas. Det er ingen tvil om at sangstjernen har forelsket seg helt i det knallgule antrekket fra Edda Gimnes. Printet på plaggene er det samme som det Gigi Hadid hadde på seg her.

Til bildene skriver Lady Gaga at hun er så glad for å være i Las Vegas - «hjertet av showbiz». Men artisten nøyer seg ikke med å kun legge ut ett bilde av det norske antrekket. Like etter det første bildet ble lagt ut, serverer Gaga en aldri så liten videosnutt også hvor hun skriver at antrekket er fra Edda Gimnes.

Vogue har også lagt merke til Gagas fargerike antrekk og skriver her at du absolutt bør kjenne til Edda Gimnes. Designeren selv la også ut bilde av Gaga på Instagram og beskrev det som en drøm som gikk i oppfyllelse.

«Jeg har drømt om å kle utrolige Lady Gaga i så lang tid og nå har drømmen min gått i oppfyllelse. Tusen takk Lady Gaga for at du brukte mitt design, jeg er så takknemlig. Du er virkelig en inspirerende dame!»

LES OGSÅ: Stjernen bar en veske designet av det norske merket HVRMNNSN

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga)

Vegas baby in @edzgimnes !! I love this town

Et innlegg delt av Lady Gaga (@ladygaga)

James Franco i Holzweiler

Men, det er ikke bare Edda Gimnes som er i vinden om dagen! Holzweiler har hatt et godt år etter å ha blitt plukket opp av luksusvarehuset Colette og Net-a-porter. Merket, med søsknene Susanne og Andreas i spissen, har, som sagt, også hatt klærne sine på Gigi Hadid. Men Holzweiler har også herreklær!

Denne uken kunne vi nemlig se at skuespilleren James Franco stilte i en rosa dress fra merket i anledningen innspillingen av Saturday Night Live. Til MinMote forteller Andreas Holzweiler at de sendte en lookbook til stylisten på Saturday Night Live og at han hadde elsket den rosa dressen.

LES OGSÅ: - Andreas spurte om vi skulle starte butikk, men siden vi ikke hadde nok penger til det, ble det agentur i stedet

JAMES FRANCO: Her er stjernen iført dressen fra Holzweiler. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC
JAMES FRANCO: Her er stjernen iført dressen fra Holzweiler. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC Vis mer

Det har vært en stor uke for familien Holzweiler! I tillegg til til å ha klærne sine vist i beste sendetid på amerikansk tv, har Andreas Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler fått sitt tredje barn sammen. 15. desember la Maria ut et bilde på Instagram-kontoen sin og delte den gledelige nyheten med sine 50 000 følgere.

«Helt perfekt, og så utrolig høyt elsket», skriver den nybakte trebarnsmoren. KK gratulerer!

LES OGSÅ: Julegavetips: De fineste gavene til under 500 kroner!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer