Norsk design:

Superstjernene valgte norsk design

«Nå har drømmen min gått i oppfyllelse», skriver den ene designeren på Instagram.

I NORSK DESIGN: Lady Gaga brukte antrekk fra norske Edda Gimnes denne uken. FOTO: NTB Scanpix
I NORSK DESIGN: Lady Gaga brukte antrekk fra norske Edda Gimnes denne uken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har flere av verdens mest kjente fjes valgt å bruke norsk design. Modellen Gigi Hadid har blant annet blitt spottet flere ganger iført antrekk fra Holzweiler, Elisabeth Stray Pedersen og Edda Gimnes. Men det er ikke bare Hadid som har fått øynene opp for sistnevnte designer.

Nylig la selveste Lady Gaga ut bilder på Instagram fra helgen hennes i Las Vegas. Det er ingen tvil om at sangstjernen har forelsket seg helt i det knallgule antrekket fra Edda Gimnes. Printet på plaggene er det samme som det Gigi Hadid hadde på seg her.

Til bildene skriver Lady Gaga at hun er så glad for å være i Las Vegas - «hjertet av showbiz». Men artisten nøyer seg ikke med å kun legge ut ett bilde av det norske antrekket. Like etter det første bildet ble lagt ut, serverer Gaga en aldri så liten videosnutt også hvor hun skriver at antrekket er fra Edda Gimnes.

Vogue har også lagt merke til Gagas fargerike antrekk og skriver her at du absolutt bør kjenne til Edda Gimnes. Designeren selv la også ut bilde av Gaga på Instagram og beskrev det som en drøm som gikk i oppfyllelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.