Skandinavisk design:

Superstjernene velger skandinavisk design

Både Victoria's Secret-modell Romee Strijd og tidligere Miss USA, Olivia Culpo, ble sett med norsk veske, og Gigi Hadid velger går for norsk jakke!

SKANDINAVISK DESIGN: Skuespilleren Marion Cotillard dukket opp under moteuken i Milano iført denne dressen fra svenske Whyred. FOTO: NTB Scanpix
SKANDINAVISK DESIGN: Skuespilleren Marion Cotillard dukket opp under moteuken i Milano iført denne dressen fra svenske Whyred. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer kunne du lese om at selveste Gigi Hadid hadde tatt på seg en hettegenser designet av norske Holzweiler da hun skulle ut i New Yorks gater. Under Oslo Runway i februar var det nemlig flere stylister som hadde flydd inn for å se hva som befant seg i den norske moteindustrien. Designer Andreas Holzweiler fortalte da i en pressemelding at det hele var «skikkelig fett».

- Vi har nok aldri opplevd lignende respons bare timer etter at bildet kom ut, og vi klarer faktisk ikke å svare på alle henvendelser vi har fått.

Og nå har hun jammen meg gjort det igjen! Under moteuken i Paris møtte Gigi Hadid opp i en jakke fra norske Edda Gimnes! Gimnes delte bilder av Hadid på sin Instagram-konto og takker flere for at dette har skjedd: «For en drøm det er å se vakre Gigi Hadid i Edda-jakken stylet av @mimicuttrell. Så takknemlig! En spesiell takk til @yaelquint for at dette har skjedd!»

LES OGSÅ: Norske Signe gikk på catwalken for selveste Prada (!)

MARION COTILLARD: Den franske skuespilleren i dress fra svenske Whyred. Foto: Scanpix
MARION COTILLARD: Den franske skuespilleren i dress fra svenske Whyred. Foto: Scanpix Vis mer

Vi heier på norsk design, og da er det ekstra stas når klærne plutselig blir sett på en av verdens største kjendiser. Men vi må også heie frem våre brødre og søstre i Sverige og Danmark. Denne uken ble nemlig skuespiller Marion Cotillard (41) sett gatelangs i Milano iført en skarp, grønn dress fra svenske Whyred.

Cotillard er en prisvinnende skuespiller med blant annet en Oscar fra 2008, men det var først i fjor at mange fikk øynene opp for den franske skjønnheten. Samme måned som skilsmissenyheten til Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) blir kjent, slippes også traileren for Brad Pitts nye film «Allierte». Her spiller han mot det franske stjerneskuddet Marion Cotillard og det tok ikke lang tid før ryktene begynte svirre. Ja, Marion Cotillard ble nemlig kjent som kvinnen som visstnok skulle være grunnen til at Pitt og Jolie valgte å gå hvert til sitt. Les mer om saken her og se hva Cotillard svarte på ryktene.

To stjerner med norsk veske

Men nå var det ikke skilsmissen til Pitt og Jolie som var temaet!

Vi må selvfølgelig trekke frem stjernen som nylig bar en veske designet av det norske merket HVRMNNSN. Under moteuken i New York så vi nemlig Olivia Culpo (25), skuespiller og Miss USA 2012, med den store, beige vesken. Like etter kom også Victoria's Secret-modellen Romee Strijd (22) i samme veske, bare i en sort variant.

Tidligere har vi også sett at Kylie Jenner (20), som det spesielt prates veldig mye om i disse dager med tanke på gravid-ryktene, har gått for skandinavisk design. Noen år tilbake gikk nemlig hun og selveste Rihanna (29) for plagg fra danske Ganni. Men dette er ikke det eneste skandinaviske tøyet vi har sett Kardashian-familien i.

Julen 2015 la hele familien ut bilder ikledd den mye omtalte OnePiece-en. Og ja, den er norsk! Thomas Adams, med-grunnlegger bak det norske merket, sa til KK.no at det var Kardashian/Jenner-familien som ba om å få jumpsuiter til hele familien for høytiden «Thanksgiving». Jenner nevner også at merket er norsk, og Adams forteller at det var viktig for Onepiece å få med nettopp dette.

- Ja, vi spurte om de kunne nevne #NorwegianStreetwear. Vi er stolte av å være et norsk merke. Det er ikke veldig mange norskeide klesmerker som er store i utlandet. Folk ser på norsk og skandinavisk design som moderne og av høy kvalitet. Det må vi få frem, sier Adams. Les mer om saken her!

LES OGSÅ: Kardashian-familien er kjent for å være drøye, men julekortene skal de jammen meg ha kred for

MED NORSK DESIGN: Romee Strijd (t.v.) og Olivia Culpo (t.h.). Bildene er sendt ut av HVRMNNSN.
MED NORSK DESIGN: Romee Strijd (t.v.) og Olivia Culpo (t.h.). Bildene er sendt ut av HVRMNNSN. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer