Gravidmote:

Superstjernens gravidantrekk setter fyr på nettet

Ekspert mener vi er for opptatte av det ytre: - Kan stjele oppmerksomheten fra andre ting - som barnet, eller hva kroppen får til. Det er jo trist.

USJENERT GRAVIDMOTE: Rihanna skaper oppstyr på nettet med gravidantrekkene sine. Her på Fenty Beauty-event i Los Angeles iført custom The Attico. Foto: NTB/Mike Coppola
USJENERT GRAVIDMOTE: Rihanna skaper oppstyr på nettet med gravidantrekkene sine. Her på Fenty Beauty-event i Los Angeles iført custom The Attico. Foto: NTB/Mike Coppola Vis mer
Publisert

At Rihanna venter sitt første barn, har tatt nettet med storm. Å følge nøye med på de stilige kjendisparene sine liv, er tross alt en hobby mange tar del i! Men enten du holder deg oppdatert på det siste av kjendis-scoop eller ei, har du kanskje fått med deg Rihannas iøynefallende gravidantrekk?

Superstjernen, moteikonet og beauty-dronningen sparer ikke på kruttet antrekksmessig om dagen. Magen som huser barnet hun venter med rapper A$AP Rocky, får gjerne stå i sentrum.

Low-waist? Ikke noe problem! Croptops? Gjerne! Kløft? Så klart! Og designerklær? De kan skreddersys! Ifølge amerikanske ELLE har Rihanna «forandret gravidmote for alltid» , og High Snobiety stempler antrekkene hennes som «allerede historiske»

Rihanna hylles på sosiale medier og i internasjonale medier for sin usjenerte gravid-styling, og får æren for å sparke i gang debatter om kvinner, kropp og graviditet. Ikke alle er like fan av kontroversen.

Hvorfor sjokkerer noe så naturlig som en gravidmage, egentlig?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer