<strong>ØYEKREM:</strong> Kan være lurt å bruke hvis du ønsker å forebygge for tidlige aldringstegn.  Foto: Mikhail Malyugin - Fotolia
ØYEKREM: Kan være lurt å bruke hvis du ønsker å forebygge for tidlige aldringstegn. Foto: Mikhail Malyugin - Fotolia Vis mer

øyekrem

- Supre på hovne morgenøyne

3 øyekremer eksperten har testet.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO - VÅRE FAVORITTER:  Tone vid Skipá er skjønnhetansvarlig og makeupartist i KK, HENNE og STYLEmag, og har mange års erfaring innen sminke og hudpleie.

I KK.nos skjønnhetsserie «Våre Favoritter», vil hun tipse deg om produktene hun sverger til - både til styling i bladene, på shoots og til seg selv. 

LES OGSÅ: Sliter du med hovne øyne?

3 favoritter

Øyekrem er noe de fleste som har passert 30 år med fordel kan bruke. Ja, selv de som er i begynnelsen/midten av 20-årene kan dra nytte av et slikt kremprodukt. 

<strong>EKSPERTEN:</strong> Tone er skjønnhetsansvarlig i KK, HENNE og STYLEmag.  Foto: All Over Press Norway
EKSPERTEN: Tone er skjønnhetsansvarlig i KK, HENNE og STYLEmag. Foto: All Over Press Norway Vis mer

Og årsaken er rett og slett at huden under øynene er så tynn og sensitiv at den krever litt ekstra pleie og næring, særlig hvis du ønsker å forebygge for tidlige aldringstegn.

Nedenfor får du tips til tre av Tones favorittkremer for huden rundt øynene akkurat nå.Husk bare å ikke bruke for mye krem - her er det bare bittelitt som behøves!

- Jeg er stor fan av øyekremer som påføres med kjølende kule på tuppen av tuben. De er supre på hovne morgenøyne. Kulen er også fin til å massere bort poser (for det kan du faktisk når du bruker riktig teknikk), sier hun.

LES OGSÅ: Har du mørke ringer under øynene?

1. Vitamin C Eye Reviver Duo fra The Body Shop, 180 kr. 
- Denne kremen er veldig forfriskende og deilig. Og du får mye øyekrem for pengene.

2. Forever Light Creator Eye Fluid Dark Circle Corrector fra YSL, 680 kr
- Denne har jeg ikke testet lenge nok til at jeg kan si noe om langtidsvirkningen. Men den har en utrolig deilig og nærende konsistens som du ser og kjenner smelter inn i huden. Huden rundt øynene blir mykere og den lille rosa nyansen med perlemoren gir litt ekstra glød til huden. 

<strong>ØYEKREMER:</strong> 1. Vitamin C Eye Reviver Duo fra The Body Shop, 180 kr,  Forever Light Creator Eye Fluid Dark Circle Corrector fra YSL, 680 kr, Ultimate Perfecting Eye Cream fra Dr Babor, 1000 kr. Foto: Produsentene
ØYEKREMER: 1. Vitamin C Eye Reviver Duo fra The Body Shop, 180 kr, Forever Light Creator Eye Fluid Dark Circle Corrector fra YSL, 680 kr, Ultimate Perfecting Eye Cream fra Dr Babor, 1000 kr. Foto: Produsentene Vis mer

3. Ultimate Perfecting Eye Cream fra Dr Babor, 1000 kr
- Dette er den første øyekremen jeg testet som hadde en slik påføringskule. Og det er definitivt den største og kaldeste kulen på markedet. Helt rå på trøtte morgenøyne!

OBS. I denne artikkelen er det ikke tatt særlig hensyn til pris. Dette er kun ekspertens anbefalinger, ut fra hennes egne erfaringer! 

Sjekk ut flere av Tones favoritter nedenfor: 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer