Paris Fashion Week:

Svevende kjoler får gjestene til å måpe

Issey Miyakes visning var noe helt utenom det vanlige!

ISSEY MIYAKE: Designeren sparte ikke på kruttet under Paris Fashion Week. Foto: NTB Scanpix
ISSEY MIYAKE: Designeren sparte ikke på kruttet under Paris Fashion Week. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kan alltid forvente deg ekstravagante visninger under moteuken i Paris. Tidligere har modellene gått ned noen svært utfordrende catwalker. Som for eksempel et gulv hvor vannet flyter rundt eller i en rulletrapp.

Noen holder seg også tro til den klassiske catwalken, hvor modellene går rett fram, snur og går tilbake, men velger å tilføre et ekstra element.

Da Issey Miyake skulle vise fram sin nyeste kolleksjon, var dette sentralt. En etter en gikk modellene inn på gulvet og så rett opp i taket. Ned fløt nemlig en kjole med tilhørende hatt. Modellene løftet armene opp og med ett var kjolen på. Øyeblikket fikk virkelig fart på fotografene!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det stoppet ikke der! Etter hvert begynte noen av modellene på gå ned catwalken på en litt annerledes måte. Ganske så annerledes, faktisk. Noen av dem hadde nemlig fått utdelt skateboard og rullet bortover gulvet.

Andre danset seg forbi publikum mens kjolen blafret i vinden. Det var tydelig at disse modellene visste hva de holdt på med. Mon tro Issey Miyake ønsker at klærne skal bli brukt til det meste? Ingen tvil om at det kan det!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer