Veske

Sydenmoten vi elsker å hate

Du skal være over gjennomsnittet begeistret for stramme speedotruser, tanga på boks og sportssandaler for å like dette.

SEXY STRANDMOTE PÅ GRAN CANARIA: Henne.nos Kjersti Skar Staarvik lurer på om hun skal ta med seg dette Playboy-håndkle hjem til Hamar i sommer. Ellers syregul speedotruse på vift og myke gummisandaler med spor til tærne. Foto: Cecilie Leganger
SEXY STRANDMOTE PÅ GRAN CANARIA: Henne.nos Kjersti Skar Staarvik lurer på om hun skal ta med seg dette Playboy-håndkle hjem til Hamar i sommer. Ellers syregul speedotruse på vift og myke gummisandaler med spor til tærne. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
kk.no har tatt turen til strandstripa på Maspalomas på Gran Canaria for å sjekke ut hva som gjelder denne sommeren. Både i butikkene, på diskotekene og under parasollene har vi løftet på skjørter og shorts, snust i skohyllene og kåret årets verste strandbag.
 • Les også: Alt til feriegarderoben
 • Se alle bildene fra våre favoritt-funn lenger ned i saken.

  Hottest akkurat nå

  Hvorfor forandre noe som er en sikker vinner? Den aller mest opplagte strandmoten er de tighte neonfargede badetrusene herrene går i. De som gjerne er et par nummer for små slik at ingeting overlates til tilfeldighetene.
 • Les også: Lær å kle av deg smakfullt
 • Nytt og friskt er derimot tangatrusene som nå er å få på boks. Her kan du velge mellom dyriske g-strenger eller grønne fikenblader à la Eva i paradis.Skal du følge kanarimoten går du dessuten for matchende sylspisse sko, veske og clutch i grått slangeskinn. Forbildet er den spanske prinsessen Letizia. Supplèr med bling bling-smykker, belter og jakker i lyserosa pasteller, og det begynner å ligne noe. Alt med en durabelig mengde med strasspynt på toppen.

  Sjekk ut sydenmoten her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer