Symesterskapet

Symesterskap-vinneren startet sykurs i en garasje i Kambodsja

- Jeg elsker det og er så utrolig takknemlig for å kunne bidra med det lille jeg kan.

REBEKKA SLETTEBØ: 24 år gamle Rebekka fra Nærbø jobber som sosionom, brudekjoledesigner og driver et prosjekt i Kambodsja. Foto: Privat
REBEKKA SLETTEBØ: 24 år gamle Rebekka fra Nærbø jobber som sosionom, brudekjoledesigner og driver et prosjekt i Kambodsja. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en mørk garasje, helt uten air condition og taklys, midt i Kambodsja, sitter Rebekka Slettebø (24) og syr sammen med tre jenter hun møtte her da hun var 16 år. Rundt dem spiser mus på stoffene de lager klærne av, mens myggen «spiser opp» Rebekka og jentene.

Prosjektet startet som mange andre bedrifter, helt fra scratch og uten spesielt mye. Men det er nok ikke mange nyoppstartede bedrifter i Norge som må se på at mus spiser opp prosjektet deres.

Denne høsten har Rebekka vært å se i NRK-serien Symesterskapet. Her kjemper kreative, syglade nordmenn seg gjennom en rekke ulike oppgaver. Serien er nå over og Rebekka står igjen som symester! I flere uker har hun skapt de mest fantastiske plaggene ut av alt fra tepper til gardiner. Noe Rebekka i aller høyeste grad er vant til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer