Synnøve Skarbø

Synnøve Skarbø deler sine beste partytips

Gjetter du hva hun mener er det verste som kan skje på en fest?

SYNNØVE SKARBØ: Programlederen elsker å pynte seg til fest, men lengter fort tilbake til joggesko og koseklær. Foto: Janne Rugland
SYNNØVE SKARBØ: Programlederen elsker å pynte seg til fest, men lengter fort tilbake til joggesko og koseklær. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Lilla har vært favorittfargen til Synnøve Skarbø så lenge hun kan huske.

- De fleste har den lille sorte, men jeg har den lille lilla. Jeg blir nitrist i sort, men i lilla kan jeg være så blek jeg bare vil. Jeg får alltid komplimenter i den, sier Skarbø.

Kjolen hun har på seg er vintage, og selvfølgelig lilla. Dette er kjolen hun alltid har i bakhånd og også den hun brukte som programleder under finalen til 4-stjerners middag. For hvis det er en ting som er viktig for Skarbø når hun skal på fest, er det å forsikre seg om dresskoden.

– Det flaueste jeg kan tenke meg er å være over- eller underdressed, det er så ubehagelig at det gjør vondt i sjelen. Hvis jeg har kledd meg opp i glitter og stas må jeg være helt sikker på at jeg ikke er den eneste.

- Nylig opplevde jeg å være underdressed. Jeg troppet opp på en hagefest jeg trodde var casual i sort hverdagskjole, sort strømpebukse, lave bikerboots og skinnjakke, mens resten av de kvinnelige gjestene hadde fotside blomsterkjoler og gullsko. Da kjente jeg på skammen.

LES OGSÅ: Gå for glitrende festplagg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.