T-skjorte

T-skjorten som redder antrekket

Billig og passer til alt. Slik styler du den trendy!

HVERDAGSPLAGGET SOM GJØR DET ENKELT Å KLE PÅ SEG - HVER DAG: En hvit t-skjorte passer til det meste, og er et must i enhver garderobe. Og bruker du den til en mønstret bukse, som vi ser her hos Emanuel Ungaro, blir antrekket straks litt mer spennende.  Foto: REX/All Over Press
HVERDAGSPLAGGET SOM GJØR DET ENKELT Å KLE PÅ SEG - HVER DAG: En hvit t-skjorte passer til det meste, og er et must i enhver garderobe. Og bruker du den til en mønstret bukse, som vi ser her hos Emanuel Ungaro, blir antrekket straks litt mer spennende. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Løvet spretter og spurvene synger, og vi er mange som drømmer om en ny og fresh garderobe for å matche vårfølelsen.

Heldigvis er det ikke så mye som skal til - du kommer faktisk langt med en enkel t-skjorte. Og vi elsker jo alt som gjør hverdagen vår litt mindre komplisert. Den trenger jo heller ikke å koste skjorta, selv om den er av god kvalitet.

Trøyer i lyse farger som hvitt, lyserosa og lavendel vil dessuten gi energi til alt du har av skjørt, bukser og shorts i garderoben - og du kan style dem på uendelig mange ulike måter.

Løs og ledig

Vil du være helt med, går du for en passe oversized t-skjorte i en dus farge. Fordelen med den, er at den gjør magen din glad, og du får en kul og avslappet stil.

Stapp den gjerne oppi bukselinningen, slik at den tyter litt ut på hver side, hvis du vil skape en illusjon om lengre bein.

Og du - pumps + en enkel t-skjorte = helt sant. Nå er det også hot med laaange ermer - perfekt når du ikke orker å vise fram så mye av armen.

En vid, avslappet t-skjorte er dessuten det perfekte tilbehøret til et smalt skjørt - en stil som lett skjuler magen om det behøves.

BASISPLAGGET SOM ER LITT ENKLERE Å STYLE ENN SÅ MYE ANNET: La deg inspirere av Rosie Huntington-Whiteley, Kate Moss og Alexa Chung, og bruk t-skjorten sammen med smale jeans, slitte shorts og sorte skinny skinnbukser. Da blir du stilig på en uanstrengt og avslappet måte. Foto: All Over Press
BASISPLAGGET SOM ER LITT ENKLERE Å STYLE ENN SÅ MYE ANNET: La deg inspirere av Rosie Huntington-Whiteley, Kate Moss og Alexa Chung, og bruk t-skjorten sammen med smale jeans, slitte shorts og sorte skinny skinnbukser. Da blir du stilig på en uanstrengt og avslappet måte. Foto: All Over Press Vis mer

Hvitt passer til alt

For at en garderobe skal fungerer maksimalt, og gjøre det enkelt for deg å kle på deg hver dag, bør den inneholde minst tre hvite t-skjorter. Hvorfor? Den passer til alt - jeans, shorts og sommerskjørt. Og pynter du den opp med et halskjede, er du straks klar for fest.

Dessuten går den aldri av moten. Dersom du kjøper en trøye av god kvalitet, vil du også kunne ha den lenge. Uansett hva slags stil du har, er den en perfekt match. Og bruker du den under en dressjakke, vil du få en kul og avslappet stil.

VÅR ELSKEDE BLENDAHVITE VENN: Hos designerne er den hvite t-skjorten en del av basisplaggene, som her på catwalken til Emanuel Ungaro. Øverst i midten med lange ermer, som er en stor trend nå (cirka kr 800, Alexander Wang), med skrift (cirka kr 600, Brian Lichtenberg), med rund hals (kr 80, H&M) og med innsving (kr 400, Samsøe Samsøe). Foto: All Over Press/Produsenter
VÅR ELSKEDE BLENDAHVITE VENN: Hos designerne er den hvite t-skjorten en del av basisplaggene, som her på catwalken til Emanuel Ungaro. Øverst i midten med lange ermer, som er en stor trend nå (cirka kr 800, Alexander Wang), med skrift (cirka kr 600, Brian Lichtenberg), med rund hals (kr 80, H&M) og med innsving (kr 400, Samsøe Samsøe). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

I dus og deilig rosa

Du må gjerne sprite opp antrekket med en t-skjorte i en knall farge. Men vil du investere i noen t-skjorter du kan ha lenge, er det lurt å gå for lune lyse farger.

Denne våren er spesielt lavendel, lysegult og babyrosa moderne. Dette er freshe farger som blåser liv i ethvert antrekk, helt uten å stresse - noe vi kan like.

PUDDERROSA ER NYDELIG TIL SLITT DENIM:  Gjør som supermodell Heidi Klum, og kle deg avslappet på en supersøt måte. I midten øverst (kr 300, Second Female), i lys lavendel (cirka kr 600, Splendid), i lyserosa (kr 50) og i en litt sterkere rosa (kr 100, begge fra H&M). Foto: All Over Press/Produsenter
PUDDERROSA ER NYDELIG TIL SLITT DENIM: Gjør som supermodell Heidi Klum, og kle deg avslappet på en supersøt måte. I midten øverst (kr 300, Second Female), i lys lavendel (cirka kr 600, Splendid), i lyserosa (kr 50) og i en litt sterkere rosa (kr 100, begge fra H&M). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

Slik finner du riktig modell

T-skjorten finnes selvsagt i mange ulike varianter. Den kan være løs, stram, lang eller kort. Ha en rund hals eller en v-hals.

Men det som er helt sikkert er at går du for èn med rund hals vil du kunne skape en illusjon om større pupper. Og lar du den nederste delen være lett buet, vil du får mer fasong og midje.

Er trøya litt gjennomsiktig, slik at bh-en synes? Ja, det er supertrendy.

V-hals for mindre byste

Og har du store pupper som du gjerne vil roe litt ned, er en v-formet t-skjorte midt i blinken. Den vil få brystene dine til å se litt mindre ut, fordi skjæringen flytter fokuset ned på kroppen.

Og du får en veldig fin og lang hals i en skjæring som dette, og den bidrar til at midjen virker smalere.

Når overdelen er smal og enkel, er en bukse med litt mer vidde eller bootcut fint for å skape balanse mellom skuldre og hofte. Du kan også tillate deg å kjøre på med mønstrede bukser, skjørt og shorts.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer