T-skjorte

T-skjortene som ikke er corny, men kule

La deg inspirere av streetstyle-jentenes freshe kombinasjoner!

Foto: Scanpix / Instagram: @darjabarannik
Foto: Scanpix / Instagram: @darjabarannik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne den perfekte t-skjorten med logo på har alltid vært en stor utfordring for meg. For det som er lett tilgjengelig i butikkene rundt om i landet, har ofte tekster som: «Beautiful sunset», «Feeling fab», «YOLO» , og selvfølgelig klassikeren: «Carpe Diem» . Dessverre er ikke dette helt min greie, og resten av redaksjonen var ganske enige om at det var på tide å finne noen virkelig kule t-skjorter - gjerne med logo på.

Selv har jeg nylig gått til innkjøp av en vintage Coca Cola-t-skjorte, og jeg er helt forelsket. Til den bruker jeg jeans, skjørt, løse bukser, eller til og med dressbukse. Jeg elsker å blande en litt stivere stil med en avslappet en, så den t-skjorten brukes ofte sammen med boyfriend jeans og en blazer! Russiske Miroslava Duma møtte faktisk opp i Paris under Fashion Week iført en Mikke Mus-t-skjorte, og vi ELSKET det. Heldigvis har vi funnet en variant under slik at du enkelt kan stjele stilen til streetstyle-stjernen (se bilde øverst i saken). I bildekollasjen under finner du noen superkule t-skjorter vi gleder oss til å ta i bruk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer