T-skjorte

T-skjortene som ikke er corny, men kule

La deg inspirere av streetstyle-jentenes freshe kombinasjoner!

Foto: Scanpix / Instagram: @darjabarannik
Foto: Scanpix / Instagram: @darjabarannik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne den perfekte t-skjorten med logo på har alltid vært en stor utfordring for meg. For det som er lett tilgjengelig i butikkene rundt om i landet, har ofte tekster som: «Beautiful sunset», «Feeling fab», «YOLO» , og selvfølgelig klassikeren: «Carpe Diem» . Dessverre er ikke dette helt min greie, og resten av redaksjonen var ganske enige om at det var på tide å finne noen virkelig kule t-skjorter - gjerne med logo på.

Selv har jeg nylig gått til innkjøp av en vintage Coca Cola-t-skjorte, og jeg er helt forelsket. Til den bruker jeg jeans, skjørt, løse bukser, eller til og med dressbukse. Jeg elsker å blande en litt stivere stil med en avslappet en, så den t-skjorten brukes ofte sammen med boyfriend jeans og en blazer! Russiske Miroslava Duma møtte faktisk opp i Paris under Fashion Week iført en Mikke Mus-t-skjorte, og vi ELSKET det. Heldigvis har vi funnet en variant under slik at du enkelt kan stjele stilen til streetstyle-stjernen (se bilde øverst i saken). I bildekollasjen under finner du noen superkule t-skjorter vi gleder oss til å ta i bruk!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer