Jeans

Ta en ekstra titt på sømmen

Trikset som hjelper deg finne perfekte jeans til din figur.

SJEKK ALLTID DETTE NÅR DU PRØVER JEANS: Hva slags farge det er på sømmen, har mer å si enn vi tror. Lyse sømmer vil fremheve og forstørre, og det samme vil lyst stoff på jeansen. Men dersom sømmen er litt mørkere enn buksen, vil det altså kunne ha en forminskende effekt. Foto: KK.no
SJEKK ALLTID DETTE NÅR DU PRØVER JEANS: Hva slags farge det er på sømmen, har mer å si enn vi tror. Lyse sømmer vil fremheve og forstørre, og det samme vil lyst stoff på jeansen. Men dersom sømmen er litt mørkere enn buksen, vil det altså kunne ha en forminskende effekt. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et par jeans som sitter som et skudd, er noe de fleste av oss drømmer om. Likevel kan det være lettere sagt enn gjort. For det å prøve jeans kan til tider være en skikkelig tålmodighetstest, særlig hvis du ikke føler deg helt på topp dagen du er ute på shopping. 

- Ikke prøv jeans når du er sliten! Å velge riktig jeans handler mye om tålmodighet, man må sette av tid til å prøve en god del modeller før man ser hva som passer sin figur, har moteblogger og tidligere moteredaktør Silje Pedersen uttalt. 

Et av hennes beste tips når det gjelder jeans, er gå for en modell med stretch, de sitter ofte mye bedre og er mer behagelige på. Stretchy jeans gir deg en fin figur, og er i tillegg veldig komfortable. Og en måte å sjekke om buksen har en bra stretch på, er å dra sidelengs i buksestoffet, ikke rett opp og ned, som mange gjør.

- Vi kaller det for tyggegummistrekken, det er slik du finner ut om buksen har en god stretch eller ikke, har Linn Camilla Svendsrud hos Vero Moda tipset om tidligere.

LES OGSÅ: Se bildene fra den spektakulære Tommy Hilfiger-visningen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer