Hjemme Hos

Ta en titt i Amandas rustikk-chice hjem

Hjemme hos Amanda er ingenting overlatt til tilfeldighetene - verken når det kommer til interiør eller garderobe. Ta en titt i hennes hjem og klesskap!

Publisert

Amanda Kausland (23) bor i en vakker leilighet sammen med samboeren på Grünerløkka. Hun kjører en gjennomtenkt stil, både når det gjelder klær og interiør. For å unngå bomkjøp, biter hun tennene sammen og tenker på Luksusfellen på TV3 før hun drar kortet.

Hvor viktig er interiør for deg?

Ettersom man tilbringer mesteparten av tiden hjemme, er omgivelsene avgjørende for at jeg skal trives. Jeg er opptatt av helhet, balanse, lyssetting og de små detaljene som utgjør den store helheten. Ulike materialer som skaper kontrast og bevegelse er viktig. Naturlige elementer som skinn, tre og betong er mine favoritter.

NATURLIGE ELEMENTER: Amanda har hentet mye av naturen inn i hjemmet sitt. Horn, skinn tre og betong harmonerer med kunstverker med etniske-motiver og metalliske og mer moderne elementer. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Hjemme hos meg har stue, spisestue og kjøkken åpen romløsning. Men jeg befinner meg nok mest ved kjøkkenbenken. Jeg elsker å lage mat til familie og venner, så spisestuen er derfor hjertet i leiligheten.

Les også: Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

DETALJER: Amanda henter inspirasjon til interiør når hun er ute og reiser, og tiltrekkes av etniske uttrykk og landskaper kombinert med det moderne. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hva har du mest av i din garderobe?

Mesteparten av garderobens innhold er i svart, hvitt og jordfarger. Basisplagg som skjorter, dress- og tweedjakker og gensere av god kvalitet har jeg mye av. Sko og vesker har også en selvskreven plass.

Hva ser vi deg aldri i?

Skate-sko, Canada Goose eller påskegult. Jeg kan ikke forklare hvorfor. Det bare blir helt feil for meg. Sånne ting kjenner jeg på kroppen!

MOTE: For Amanda er stil tidløst. Når man bevarer et uttrykk, men tilføyer ulike trendmomenter ettersom de oppstår - uten å forkaste sin egen stil. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Av: Thea Roll rakeng

Fotoassistent: Remi Salievski

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer