Interiør

Ta en titt i Sunnivas urbane og delikate hjem

Sunniva og kjæresten Christian har begge mote som levebrød, og har øye for detaljer både når det gjelder klær og interiør. De inviterer deg til å ta en titt i sitt hjem på Sandaker.

Ta en titt i Sunnivas urbane og delikate hjem
Publisert
Sist oppdatert

Sunniva Kroghseth Olsen og Christian Holler bor sammen med sin lille datter i en leilighet på Sandaker. For Christian som jobber som brand manager hos Blender Agency og Sunniva som er daglig leder hos Høyer Byporten er både mote og interiør viktig for dem.

Hvor viktig er interiør for dere?

Vi er nok mer opptatte av interiør enn vi selv er bevisste på. Ettersom begge jobber med klær er det også estetisk viktig for oss når det kommer til interiør. Men det aller viktigste er at vi har et funksjonelt og fint hjem hvor den lille familien vår trives.

Les også: Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

Ta en titt i Sunnivas urbane og delikate hjem

URBANT & DELIKAT: Leiligheten er lys og romslig med innslag av morsomme detaljer og bøker og kunst til dekorasjon og inspirasjon. Foto: Ole Martin Halvorsen

Hvilket rom trives dere best i?

Christian: Kjøkkenet! Jeg elsker den massive, dype benkeplaten, og ettersom det ikke er noen overskap, oppleves rommet som stort og luftig!

Sunniva: Når vi har besøk ender det alltid opp med vi kun henger på kjøkkenet. Det er det naturlige samlingspunktet i leiligheten vår.

Hva har dere mest av i garderoben?

Vi begge har en forkjærlighet for basisplagg, og Christian har til og med et lager av uåpnete basic T-skjorter. I tillegg er leiligheten full av sko.

Les også: Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

Ta en titt i Sunnivas urbane og delikate hjem

MOTE: Kjæresteparet jobber begge med mote, og har en forkjærlighet for basisplagg og sko. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket basisplagg kan dere ikke leve uten?

Christian: T-skjorter!!!

Sunniva: Hvite Converse.

Les også: Ta en titt i Amandas rustikk-chice hjem

Av: Marie Ullevoldsæter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer