Artikkelen kan inneholde annonselenker

Ta hudpleien til neste nivå med disse produktene

Nå lanserer bransjen spesialprodukter for nakke og bryst.

HUDPLEIE NAKKE OG BRYST: Nakken og brystet er ofte forsømt når man bruker hudpleie, men er et av de første stedene aldringstegn synes. FOTO: Saint Laurent
HUDPLEIE NAKKE OG BRYST: Nakken og brystet er ofte forsømt når man bruker hudpleie, men er et av de første stedene aldringstegn synes. FOTO: Saint Laurent Vis mer
Publisert

«Tits up» gjelder for pleie av huden på nakke og bryst. Det vil si at man påfører de samme produktene som man bruker i ansiktet, helt ned til under puppene. Huden på brystet og halsen er sensitiv, og ofte av områdene på kroppen som får mest sol.

Denne huden tenker man sjelden på når man er yngre, men etter passerte 30 begynner man plutselig å se endinger i huden på disse områdene. Pigmentering, tørr hud og linjer dukker plutselig opp fra ingenting.

Det beste man kan gjøre for huden på hals og bryst er å bruke fuktighetskrem og beskytte den med solkrem med høy faktor i løpet av sommermånedene. Ønsker man aktivt å motvirke aldringstegn, eller behandle eksisterende, har man nå flere valg enn noensinne. Det er de siste årene lansert en rekke produkter spesialtilpasset nakke og bryst. Produktene skal typisk masséres inn i huden og gir en god bonuseffekt for stive og slitne datanakker.

Kiehl’s Super Multi Corrective Anti-Aging Face And Neck Cream skal gi fastere hud, mer fuktighet, samt gi en klarere hudtone. Kremen inneholder flere ingredienser som skal effektivisere cellekommuninkasjonen mellom cellene i huden, som gjør at de fungerer mer effektivt. Kremen kan brukes både i ansikt og på nakke.

Kiehl’s Super Multi Corrective Anti-Aging Face And Neck Cream
Kiehl’s Super Multi Corrective Anti-Aging Face And Neck Cream Vis mer

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream er spesielt utviklet til den sensitive og utsatte huden på hals og bryst. Kremen trekker kjapt inn i huden og jobber med å gjøre huden fastere, gi en jevnere hudtone og eksfoliere mildt.

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream
Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream Vis mer

NIOD Elasticity Catalist har en imponerende ingrediensliste, med peptider, hyaluronsyre, koffein og antioksidanter som skal sørge for fastere hud, reduksjon i pigmentering og motvirke linjer og rynker.

NIOD Elasticity Catalist
NIOD Elasticity Catalist Vis mer

Skinceuticals Tripeptide-R Neck Repair er en av de mest potente produktene til hals og bryst, med 0,2% retinol, den mest effektive ingrediensen i hudpleie, i tillegg til fuktighetsgivende urea, solsikkeolje og E-vitamin som beskytter som antioksidant. Denne formelen kan gi fastere hud, stimulere cellefornyelsen, redusere pigmentering og motvirke aldringstegn generelt.

Skinceuticals Tripeptide-R Neck Repair
Skinceuticals Tripeptide-R Neck Repair Vis mer

Dermalogica Neck-fit Contour Serum Skal forbedre fashet og hudstruktur. Inneholder blant annet: penstia powder, som optisk gjør linjer, rynker og porer mindre, antioksidanter, ulike peptider som skal forbedre spenst og fasthet, ekstrakt fra røde alger som kan forbedre hudtekstur og rynker, samt fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser.

Applikatoren føles kjølig på huden og hele opplevelsen er som et lite «hals-spa» på 30 sekunder. Nydelig på trøtte nakker fra for mye jobbsitting eller mobiltitting.

Dermalogica Neck-fit Contour Serum
Dermalogica Neck-fit Contour Serum Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer