DE BESTE HÅNDKREMENE: Tørre hender og sprukne neglebånd? Sjekk hvilke fem håndkremer norske kvinner mener er best!   Foto: Shutterstock / photopixel
DE BESTE HÅNDKREMENE: Tørre hender og sprukne neglebånd? Sjekk hvilke fem håndkremer norske kvinner mener er best! Foto: Shutterstock / photopixel Vis mer

Håndkrem

Ta knekken på tørre hender med disse håndkremene

Sjekk hvilke fem håndkremer norske kvinner mener er best!

Tørre, sprukne hender er et ganske vanlig problem nå i vinterhalvåret. Kalde temperaturer ute i kombinasjon med varme inne gjør at huden fort blir dehydrert og skallete. 

Redningen er en skikkelig god og pleiende håndkrem, som er bra for både hud og negler. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 40 ulike håndkremer – dette er topp 5!

LES OGSÅ: 10 budsjettvennlige velværeprodukter norske kvinner elsker

Reve De Miel Hand And Nail Cream fra Nuxe
Pris: Cirka 139,-
Lover: En næringsrik og fuktighetsgivende håndkrem til tørre og sprukne hender. 
Stjernerangering: 4,9/5

Håndkremen fra Nuxe har fått fem av fem stjerner på kvalitet fra alle kvinnene som har anmeldt den og flere forteller at det er deres soleklare favoritt blant håndkremer. I anmeldelsene står det at kremen er redningen for tørre, sprukne hender og at den dufter utrolig godt. «Jeg elsker denne! Hendene mine er alltid tørre på grunn av sykdom og for meg er denne et mirakel på tube. Jeg bruker den to ganger daglig og hendene mine holder seg fine og glatte i stedet for tørre og sprukne av sår. Et må ha-produkt for min del! Den lukter forresten helt fantastisk», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Dette må være den beste håndkremen jeg noen gang har brukt! Ikke nok med at den er billig, den er også helt sykt god. Jeg sliter med tørre hender om vinteren, men denne er redningen, tro meg!»

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

Almond Hand & Nail Cream fra Body Shop

Pris: Fra 79,-
Lover: En håndkrem som effektivt skal pleie både negler og hender og som inneholder to viktige ingredienser for manikyr: Mandelolje og pantenol. 
Stjernerangering: 4,7/5

Kvinnene som har anmeldt denne håndkremen, forteller at den virkelig gir masse fuktighet og at den er et must for tørre hender. Flere nevner at det er deres absolutte favoritthåndkrem, at den trekker raskt inn i huden og dufter svært godt. «Denne har jeg alltid med meg på jobb. På grunn av strenge hygieneregler, må jeg sprite hendene mine flere ganger om dagen og da er denne utrolig fin å ha! Gir mye fuktighet til hendene mine og lukter godt», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «En utrolig god håndkrem som fukter. Den lukter himmelsk og holder hendene dine med fukt hele dagen. Den er lett å bringe med seg og har en fin pris. Anbefales!»

Les alle anmeldelsene her

Hemp Hand Protector fra Body Shop
Pris: Cirka 79,-
Lover: En bestselgende håndkrem som skal gi fuktighet, mykgjøre og beskytte hendene. Den er dermatologisk testet for veldig tørr hud. 
Stjernerangering: 4,6/5

Kvinnene som har anmeldt denne håndkremen, forteller at den er redningen for veldig tørre hender og at den noe fete kremen trekker raskt inn i huden. Videre nevnes det at den holder hendene myke hele dagen og flere forteller at det er deres favoritthåndkrem. Det er litt blandet respons på lukten – noen syns den dufter godt, mens andre syns den lukter litt spesielt, samtidig som de sier at duften er noe man raskt vender seg til. «Elsker denne! Gir masse fukt til tørre hender. Den er tykk i konsistensen, men absorberes fort. Etterlater hendene mine myke og gode», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Sliter fryktelig med tørre hender, spesielt om vinteren, og har ikke funnet bedre håndkrem enn denne».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: 10 budsjettvennlige skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker

Hand Lotion Berry Blossom fra Eos
Pris: Cirka 63,-
Lover: En håndkrem helt uten parabener, lanolin og fargestoffer som skal gi hendene massevis av fuktighet og ha en lett absorberende formula. 
Stjernerangering: 4,5/5

Denne håndkremen får ros for å gi huden godt med fuktighet, akkurat slik produktet lover, og kvinnene forteller at den også dufter himmelsk. I tillegg nevner flere at den kommer i en praktisk størrelse og derfor er enkel å ha med seg i vesken, samt at den lave prisen trekkes frem som et stort pluss. «Billig, fin størrelse og gir veldig god fuktighet til tørre hender. Passer fint i lomma eller veska», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «Lukter veldig godt, og er praktisk å ha med seg. Passer godt når man får tørre hender og trenger rask fuktighet til huden».

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

Mango Temptation Hand & Body Cream fra Victoria’s Secret

Pris: Cirka 159,-
Lover: En krem som både kan brukes til hender og kropp og som skal gi huden massevis av fuktighet med ingredienser som avokado og mandelolje. 
Stjernerangering: 4,5/5

Denne kremen får ros for å tilføre huden godt med fuktighet, for at den trekker raskt inn og for at den – i følge kvinnene som har anmeldt den – dufter fantastisk. «Lukter godt og trekker raskt inn i huden», står det i en av anmeldelsene, «Digger denne! Fet og god på tørr hud. Lukter også nydelig», står det i en annen, mens en tredje skriver: «Lukter veldig godt og etterlater huden myk og god!»

Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: