Tatovering

Tatoveringstrenden alle kan prøve

Perfekt for deg som ikke vil ha en permanent tatovering.

TATTISER MED ANGRERETT: Selv om det er kult med en ekte tatovering, er det veldig greit å ha en midlertid løsning når man vil pynte seg litt ekstra, uten å måtte ta turen innom tatovøren. Disse er fra Child of Wild/Flash Tattoos. Foto: Stine Therese Strand
TATTISER MED ANGRERETT: Selv om det er kult med en ekte tatovering, er det veldig greit å ha en midlertid løsning når man vil pynte seg litt ekstra, uten å måtte ta turen innom tatovøren. Disse er fra Child of Wild/Flash Tattoos. Foto: Stine Therese Strand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå er det nesten like vanlig å ha en tatovering, som et par ankelstøvletter, en fløyelsmyk kimono og en blomstermønstret kjole.

De som pynter kroppen med blekk spiller ikke lenger bare i rockeband, kjører motorsykkel eller seiler på de syv hav.

For stadig flere ønsker å tatovere seg, om det så er en svale, en betydningsfull setning eller en stjerne de vil pynte huden sin med.

Og i stedet for å gå for èn stor ørn på ryggtavlen, er trenden snarere å ha flere små på ulike steder på kroppen.

Som skinnende smykker

Men siden en tatovering er permanent, er det ikke like enkelt om man skulle angre seg. Heldigvis finnes det varianter du kan vaske bort igjen. Midlertidige tatoveringer er nemlig det store nå, spesielt metalliske mønstre og figurer i gull, sølv og sort.

Såkalte flash tattoos ser ut som smykker, og kommer i mange varianter, og er helt perfekt for julebordsesongen.

Stjerner som Beyoncè, Vanessa Hudgens og Alessandra Ambrosio har alle kastet seg på, og hos motebloggere og stilikoner er de blitt en favoritt. 

Rocker opp den lille sorte

Vi i KK testet ut noen midlertidige tatoveringer fra merket Child of Wild/Flash Tattoos og Bohotats, som har kommet til Norge nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer