JULEGAVETIPS: Lei av å kjøpe parfyme i julegave? Sjekk ut de beste teknologiske dingsene vi damer hadde elsket å få i gave! Foto: Shutterstock / sergey causelove
JULEGAVETIPS: Lei av å kjøpe parfyme i julegave? Sjekk ut de beste teknologiske dingsene vi damer hadde elsket å få i gave! Foto: Shutterstock / sergey causelove Vis mer

Julegavetips

Teknologiske gaver kvinnene i ditt liv vil bli så glade for

Det er så mange kule dingser der ute som vil bli årets perfekte julegave!

Publisert
Sist oppdatert

Første søndag i advent er forbi, og for min del markerer det starten på alt som har med jul å gjøre. Og det kommer du til å merke på KK.no framover. Vi skal nemlig gi deg julegavetips til mor, far, søster, bror, bestemor, bestefar og det som måtte være. Men i første omgang begynner vi selvfølgelig med det vi damer ønsker oss. Og nei, det er ikke bare sånn at vi kvinner har lyst på parfymer, smykker og klær til jul. Okei, vi ønsker oss det også, men dersom du er lei av å kjøpe det år etter år til kvinnene i ditt liv, så bør du følge med nå.

At de teknologiske gavene er noe man kun kjøper til gutta, er jo bare tull. Selvfølgelig ønsker vi oss det også! Det finnes så utrolig mange kule gaver der ute, og du kommer garantert til å kunne overraske noen skikkelig på julaften med gaveforslagene under. Vi har blant annet kommet over en ring som kan holde deg oppdatert på telefonsamtaler, meldinger, e-mailer og det som er. Det skulle du aldri ha trodd når du ser den kule ringen! Et nytt kamera er noe som aldri blir feil, men sannheten er jo at mange heller bruker telefonen i dag (husk å sjekke ut iPhone-triksene du virkelig bør kunne). Men har du fått med deg denne printeren som gjør at du kan skrive ut bilder rett fra telefonen? Sjekk den ut lengre ned i saken.

Men dersom du ønsker deg noe som ikke inngår i telefon-verdenen, bør du sjekke ut den fantastiske hårføneren som er varmebeskyttende og som ikke lager lyd! Det må jo nesten være for godt til å være sant. Ofte kan det bli litt for dyrt med disse teknologiske produktene, så dersom du er ute etter noe litt mer budsjettvennlig, så er det alltid fint med et kult deksel til telefon eller pc!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer