Vis mer

Sokker

Tennissokker på catwalken

Nå skal tennissokkene brukes utenpå skoene. Hva synes du - elsk eller hat? Se bildene fra Back-visningen her!

Publisert

Sports-inspirasjonen er fortsatt veldig gjeldende i motebildet, noe vi så da Chanel stylet kjoler med sneakers på sin haute couture-visning.

På Back-visningen under moteuken i Stockholm ble tennissokker stylet utenpå skoene for å understreke den sporty trenden som regjerer nå. 

Vis mer

SOKKER PÅ CATWALKEN: På visningene til Back, Anna Sui og Victoria's Secret blir sokker brukt i stylingen. Foto: Kristian Lövenborg, All Over.

 - Dette er nok ikke en trend som folk kommer til å kaste seg på, men vi har en stund sett at tennissokker, som før var et "no no" i mote-sammenheng blir brukt i streetstyle, både i pumps og sandaler, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Vis mer

STREETSTYLE: Fashionsistaer verden over blir stadig fotografert med sokker som en del av stylingen. Foto: All Over.

Designeren bak merket, Ann-Sofie Back Atelje, liker å overraske og provosere med innovativ og eklektisk design, og styler kolleksjonene med unike elementer - denne gangen med tennissokker utenpå joggesko.

 - Back har også en smykkekolleksjon som er verdt å merke seg, og som er mye mer anvendelig. Dette er en designer jeg tror vi kommer til å se mer av fremover, sier Celine.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer