Sokker

Tennissokker på catwalken

Nå skal tennissokkene brukes utenpå skoene. Hva synes du - elsk eller hat? Se bildene fra Back-visningen her!

Tennissokker på catwalken
Publisert
Sist oppdatert

Sports-inspirasjonen er fortsatt veldig gjeldende i motebildet, noe vi så da Chanel stylet kjoler med sneakers på sin haute couture-visning.

På Back-visningen under moteuken i Stockholm ble tennissokker stylet utenpå skoene for å understreke den sporty trenden som regjerer nå. 

Tennissokker på catwalken

SOKKER PÅ CATWALKEN: På visningene til Back, Anna Sui og Victoria's Secret blir sokker brukt i stylingen. Foto: Kristian Lövenborg, All Over.

 - Dette er nok ikke en trend som folk kommer til å kaste seg på, men vi har en stund sett at tennissokker, som før var et "no no" i mote-sammenheng blir brukt i streetstyle, både i pumps og sandaler, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Tennissokker på catwalken

STREETSTYLE: Fashionsistaer verden over blir stadig fotografert med sokker som en del av stylingen. Foto: All Over.

Designeren bak merket, Ann-Sofie Back Atelje, liker å overraske og provosere med innovativ og eklektisk design, og styler kolleksjonene med unike elementer - denne gangen med tennissokker utenpå joggesko.

 - Back har også en smykkekolleksjon som er verdt å merke seg, og som er mye mer anvendelig. Dette er en designer jeg tror vi kommer til å se mer av fremover, sier Celine.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer