Mote eller interiør

Test for mote-mal

De fineste plaggene i klesskapet denne sommeren

Hei :)

Dette er en midlertidig mal for artikler som omhandler interiør og mote. I fremtiden vil det komme flere funksjoner som kan gjøre den litt mer spennende, så stay tuned! NB! Passer foreløpig kun til innhold med korte tekster på produkter.

Dette kan du gjøre her:
- Det er to bilde valg. Den ene er vanlig, med bildetekst under bildet og som går på utsiden av brødteksten. Bruk denne til bilder som trenger litt lengre brødtekst og som ikke er en del av produktene dere skal vise frem. Se første bildet.

- Det andre bildevalget er med brødtekst oppå bildet, med en kort kilde på hvor du kan kjøpe produktet.

- Top. I toppen kan du bruke det som er der, men husk på gjør bildet høyere på mobilvisning om du har mer tekst!

Standard bildevalg. Dette er det som kommer opp automatisk og som kan brukes på bilder som ikke skal vise frem produkter. Foto: unsplash
Standard bildevalg. Dette er det som kommer opp automatisk og som kan brukes på bilder som ikke skal vise frem produkter. Foto: unsplash Vis mer

For å kunne bruke løsningen under må du sette bildet til "width to bodytext". Ikonet over bildet med to piler til hver side. Det er to ganske like symboler, bruk nr to som ikke er fylt.

Ellos, 100kr
Ellos, 100kr Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer