Ny influenser:

Tetsuya (85) er blitt en Instagram-stjerne

Barnebarnet til 85-åringen kler opp bestefaren i luksusplaggene sine.

85 ÅR GAMMEL MOTEBLOGGER: Tetsuya fra Japan kles opp i barnebarnets klær og folk elsker det! Foto: Skjermdump fra Instagram @slvr.tty
85 ÅR GAMMEL MOTEBLOGGER: Tetsuya fra Japan kles opp i barnebarnets klær og folk elsker det! Foto: Skjermdump fra Instagram @slvr.tty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kom nylig over det som må være en av de kuleste kontoene på Instagram. Den 85 år gamle læreren Tetsuya fra Japan har på kort tid fått over 120 000 følgere på bildedelingstjenesten.

Han legger nemlig ut bilder av seg selv kledd i barnebarnets klær. Garderoben til barnebarnet består av en rekke designerplagg, blant annet fra Vetements, Givenchy og Burberry.

Naoya Kudo, barnebarnet og eieren av klærne, sier til BuzzFeed News at det begynte med at han delte noen få bilder på Twitter som tok helt av i sosiale medier.

Flere av bildene er blitt tatt på steder som Tetsuya har en personlig tilknytning til. Han har tidligere undervist i kjemi - derfor er et av bildene tatt inne på skolen hvor han var lærer før.

Naoya Kudo fortalte Insider at han selv har brukt alle klærne bestefaren har på seg.

- Jeg forventet at folk kom til å snakke om det, men ikke at det skulle ta så av, sier Kudo.

Han kan også opplyse om at flere av luksusmerkene bestefaren har på seg selv har kommentert og delt bildene i sosiale medier.

- (...) jeg håper disse bildene kan forandre måten folk omgås med eldre. Vi kan gjøre hva som helst sammen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer