Victoria Beckham

The Bag Lady

Fergie fra «Black Eyed Peas» lanserer snart en ny veskekolleksjon. Men tro ikke at veskene bare blir for fiffen.

Pop-diva Fergie fra Black Eyed Pearls har laget sin egen veskekolleksjon med 78 vesker for kvinner flest, kalt Fergie for Kipling.
Pop-diva Fergie fra Black Eyed Pearls har laget sin egen veskekolleksjon med 78 vesker for kvinner flest, kalt Fergie for Kipling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Riktignok får Fergie god drahjelp fra sine rike og berømte kjendisvenninner. Victoria Beckham har to av veskemodellene som Black Eyed Peas-vokalisten har designet. Rihanna valgte en stor, romslig svart modell, mens Rebecca Romijn og Molly Sims dro over til Fergies hus og plukket ut hver sin veske.

Dermed blir venninnens veske noe av det rimeligere som Posh Beckham har vist seg offentlig med i det siste: Ingen av Fergies vesker vil koste mer enn 200 dollar, altså 1.100 kroner.

 • 50 supersexy stiletter

 • – Jeg ønsket å dra i gang noe jeg ville hatt råd til selv før i tiden, da jeg ønsket å se bra ut – men ikke hadde råd til de dyre sakene. Jeg ønsket likevel ting som var av god kvalitet og var moteriktige. Hadde jeg hatt råd til det, ville jeg brukt Chanel hele tiden, sier Fergie til New York Post i anledning av lanseringen av hennes nye veskemerke, kalt Fergie for Kipling.

 • Smugtitt på vårmoten 2008

  I alt 78 vesker fordelt på tre ulike kolleksjoner kan Fergie by på, fra den praktiske, jordfargede serien Nice Scout via den rocka Naughty Scout og over til kvelds- og luksusveskene kalt Dutchess. Veskene bærer det samme navnet som soloalbumet hennes fra i fjor.
  En av veskene har samme skotskrutede mønster som en kjole som Fergie brukte under av sine Fergalicious-opptredener.

  – Det er maken til Ferguson-tartanen, som er mitt etternavn og min skotske arv, sier Fergie. (©NTB)  LES OGSÅ:
 • 45 vesker som rommer alt
 • Trendy vesker på nett
 • Vuittons vakreste vesker
 • Den hemmelige stjernevesken
 • 30 hete vesker


 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer