The Devil Wears Prada

«The Devil Wears Prada» gjør comeback - på broadway

Elton John, Paul Rudnick og produsent Kevin McCollum skal lage en musikal av filmen!

THE DEVIL WEARS PRADA: Filmsuksessen med Meryl Streep i spissen returnerer, men denne gangen på Broadway! Foto: Mary Evans Picture
THE DEVIL WEARS PRADA: Filmsuksessen med Meryl Streep i spissen returnerer, men denne gangen på Broadway! Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ELSKER «The Devil Wears Prada»! Og dersom du ikke har lest boka eller sett filmen, så må du nesten bare gjøre det. Her har du Oscar-damene Meryl Streep (67) og Anne Hathaway (34) i en og samme film - og alt handler om mote. Kan det egentlig bli bedre? Hele ideen begynte med at forfatteren Lauren Weisberger (39) skrev boken basert på sin tid som praktikant i Vogue for ingen andre enn Anna Wintour (67).

Hovedkarakteren i boken og filmen, «Miranda Priestley», er derfor basert på henne, og måten redaktøren blir portrettert på er kald, streng, slem, men innerst inne god alt på en og samme tid. I et intervju med The Times som er sitert av Daily Mail insisterer forfatteren på at boken ikke var en salgs hevn på Wintour og at hun ikke trodde at hun kom til å få så mange reaksjoner.

- Ble jeg lei meg? Jeg ble så lei meg. Hadde jeg visst hvordan boken ville bli mottatt hadde jeg nok aldri skrevet den. Den er jo tydelig inspirert av Anna (Wintour) og tiden min i Vogue, men jeg har dratt på mye.

LES OGSÅ: Anmeldelse «La La Land»: - Det skulle vise seg å bli en langdryg affære - men Ryan Gosling skuffer oss aldri!

Blir musikal

Nå er det 11 år siden filmen kom ut, så vi ble ganske sjokkerte, men selvfølgelig i ekstase, da denne nyheten ble avslørt: «The Devil Wears Prada» blir en musikal! Ifølge New York Times skal produsent Kevin McCollum ha jobbet med dette i snart to år. McCollum har mye erfaring fra Broadway og har blant annet vunnet en Tony Award i 2000 for musikken han skrev for «Aida». Sammen på laget sitt har han med seg ingen ringere enn sir Elton John (69) og skribent Paul Rudnick.

Ifølge Vogue Australia skal Elton John hatt følgende å si om den nye musikalen:

«Det er så spennende å skulle gjenskape «The Devil Wears Prada» for the musikalske teater. Jeg er en stor fan av både boken og filmen, og er stor entusiast av moteverdenen.»

Dette kan ikke bli annet enn utrolig bra! Om Streep og Hathaway kommer til å være med i musikalen, er vi vel ganske så tvilsomme til, men begge damene kan å synge! Det har vi sett i «Mamma Mia»-filmen og «Les Miserables». Vi er selvfølgelig veldig spent på hvordan de skal få inn sang og dans i dette motemiljøet, men det spørs om vi må en tur til New York for å finne ut av det. 

LES OGSÅ: Se Natalie Portmans Prada-kjole fra Golden Globes her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer