Rihanna

Ti år skiller disse Rihanna-bildene

Popstjernen (27) har forandret seg svært lite gjennom årene med suksess og skandaler.

10 ÅR SKILLER DISSE BILDENE: Stilen til Rihanna har kanskje forandret seg, men utseende til 27-åringen har ikke forandret seg mye på ti år! Foto: Scanpix
10 ÅR SKILLER DISSE BILDENE: Stilen til Rihanna har kanskje forandret seg, men utseende til 27-åringen har ikke forandret seg mye på ti år! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hele10 år skiller altså toppbildene av den 27 år gamle skjønnheten fra Barbados.

I en alder av 17 år slo Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som Rihanna, gjennom som artist med låten «Pon De Replay», og er i dag en av verdens mest kjente popstjerner. 

Etter den første singellanseringen, har Rihanna produsert en mengde låter som har kommet langt opp på hitlistene over hele verden. Ifølge Wikipedia.com har 27-åringen solgt over 41 millioner album og 150 millioner singler verden over. Flere av sangene hennes har kommet  på listen over verdens mest solgte noensinne: «Umbrella», «Take a Bow», «Disturbia», «Only Girl (In The World)», «S&M», «We Found Love», «Diamonds» og «Stay».

I tillegg har hun laget samarbeidslåter med noen av verdens største stjerner, deriblant Jay-Z (45), Kanye West (38), Shakira (38) og Eminem (42).

Men noe av det popstjernen kanskje har fått aller mest oppmerksomhet for opp gjennom årene, var det turbulente forholdet til ekskjæresten og R&B-sangeren Chris Brown (26).

Selv om Rihanna ikke har forandret seg i det hele tatt iløpet av ti år, var det et punkt for noen år siden hvor hun nesten ikke var gjenkjennelig. 

LES OGSÅ: Se hva Rihanna dukket opp i på den røde løperen

Se den store stilforandringen til Rihanna i bildeserien under.

- Jeg trodde jeg kunne forandre han

I 2009 ble det kjent at Rihannas daværende kjæreste Chris Brown overfalt og slo henne til blods. Like etter ble det lekket et bilde av sangerinnen hvor du ser blåmerker og hovne områder i store deler av ansiktet. 27-åringen var nesten ikke til å kjenne igjen.

I et intervju med Vanity Fair åpnet Rihanna seg opp om overfallet og tiden etterpå. Noen år senere ba superstjernen om at besøksforbudet til Brown ble fjernet, og paret ble sammen igjen. .

- Jeg var den jenta. Hun som trodde at hun kunne tåle alt det her. Kanskje var jeg personen som skulle være hans beskyttende engel når han ikke var sterk nok. Når han ikke forstod verden, og når han bare trengte noen som kunne oppmuntre han og si de rette tingene. Jeg trodde jeg kunne forandre han, sa Rihanna i ettekant. 

Hun forteller magasinet at hun var svært beskyttende overfor Brown. Mye fordi hun ikke syns folk forstod ham. Etter en stund gikk det imidlertid opp for 27-åringen at forholdet ikke kommer til å fungere. 

- Jeg hater han ikke. Jeg kommer til å bry meg om han til dagen jeg dør. Vi er ikke venner, men vi er heller ikke fiender. Vi har egentlig ikke noe slags forhold akkurat nå, har hun sagt.

LES OGSÅ: Sjekk hva hun har gjort nå

I RETTEN: Chris Brown overfalt sin daværende kjæreste Rihanna.  Foto: Scanpix
I RETTEN: Chris Brown overfalt sin daværende kjæreste Rihanna. Foto: Scanpix Vis mer
GRAMMY AWARDS: Her er paret sammen igjen noen år etter at Chris Brown slo Rihanna. Foto: Afp
GRAMMY AWARDS: Her er paret sammen igjen noen år etter at Chris Brown slo Rihanna. Foto: Afp Vis mer

Gjort seg bemerket i motebransjen

Etter det turbulente forholdet til Brown gikk Rihanna tilbake til å fokusere på musikk. Men i tillegg til å gjøre det stort med låtene sine, ser vi også at hun stadig prøver ut nye frisyrer og antrekk på den røde løperen.

Stilen til popstjernen har hatt sine oppturer og nedturer, men da hun stilte som en av underholderne til Victoria's Secret Fashion Show, var det hun som stjal showet.

I tillegg har 27-åringen tatt pusten fra oss på den røde løperen ved flere anledninger. Noe et av verdens største motehus har lagt merke til.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Rihanna (27)?

Første kvinnen til å gjøre dette

Tidligere i år ble det kjent at Rihanna er hyret inn som en av stjernene som fronter det franske motehuset Dior. 

Superstjernen er Diors ansikt utad for kampanjen  «Secret Garden IV». Skjønnheten fra Barbados ble med det den første fargede kvinnen som fronter motehuset, skriver The Guardian. 

Dior annonserte i mars at Rihanna skulle fronte kampanjen, men bildene ble først delt i mai. Rihanna publiserte fire bilder og én video på sin Instagramkonto. Bildene ble tatt midt på natten av fotograf Steven Klein i de vakreste omgivelser: nemlig Château de Versailles. 

LES OGSÅ: Derfor elsker Rihanna (27) disse skoene

FORANDRET STIL: Utseende til Rihanna er slående likt etter hele ti år som en av verdens største kjendiser. Men stilen til 27-åringen har forandret seg betraktelig. Albumet hennes «Good Girl Gone Bad» sier litt om hva artisten selv tenkte om stilforandringen. Foto: Scanpix
FORANDRET STIL: Utseende til Rihanna er slående likt etter hele ti år som en av verdens største kjendiser. Men stilen til 27-åringen har forandret seg betraktelig. Albumet hennes «Good Girl Gone Bad» sier litt om hva artisten selv tenkte om stilforandringen. Foto: Scanpix Vis mer

VICTORIAS SECRET: Rihanna opptrer på det storslåtte undertøysshowet.  Foto: Reuters
VICTORIAS SECRET: Rihanna opptrer på det storslåtte undertøysshowet. Foto: Reuters Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer