Julegave:

Til: Den yngste jenta i familien

Her er dagens julegavetips!

JULEGAVETIPS: Se alt det fine du kan kjøpe til familiemedlemmet som er noen år yngre enn deg nederst i saken! Foto: Scanpix
JULEGAVETIPS: Se alt det fine du kan kjøpe til familiemedlemmet som er noen år yngre enn deg nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er noe helt spesielt som barn. Jeg husker fremdeles den følelsen jeg fikk hvert eneste år da julen begynte å nærme seg. Jeg fikk nesten ikke sove natt til julaften. Det var Donald på tv, julebrus i glasset og pakker under juletreet.

Ja, julen den er helt spesiell for barn. Og selv om jeg fremdeles elsker julen og gleder mer år etter år, er det noe helt annet når man fremdeles venter på at julenissen skal komme og hver eneste pakke under treet er et rent mysterium. Det er nettopp derfor det er så gøy å gi gaver til barn.

Å finne de små, kule tingene som de kanskje selv ikke hadde tenkt at de ønsket seg. En kjole som faller helt i smak, et par tøfler som er så gode at hun kommer til å leve i dem resten av jula, noen pyntegjenstander til rommet, eller bare et par greier som er nødvendigheter (men som fremdeles er skikkelig søtt).

Dagens julegavetips er derfor ment for den yngste jenta i familien. Hun som fortsatt sverger til body hver eneste dag, men også henne som gjerne skulle hatt en kul skinnjakke i klesskapet.

LES OGSÅ: - Akkurat nå er det barn som gruer seg til jul, fordi de vet at foreldrene deres drikker mer alkohol enn vanlig

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer