Julegave:

Til: Hun som elsker å sove

Vi gir deg dagens julegavetips!

JULEGAVE: Vi har funnet de perfekte gavene til hun som elsker å sove! FOTO: NTB Scanpix
JULEGAVE: Vi har funnet de perfekte gavene til hun som elsker å sove! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har alle en venninne (*kremt* oss selv *kremt*) som elsker å sove. Som elsker å bruke lang tid om morgenen mens hun tusler rundt i pysjen sin og rer opp sengen perfekt slik at den klar for en ny, avslappende og deilig natt. Men helt ærlig: Hvem elsker vel ikke å sove? Hvem foretrekker ikke herlig sengetøy, gode koseklær og en ordentlig god natts søvn?

Jeg antar det gjelder oss alle, men noen av oss er spesielt glad i senga si. Så hvorfor ikke gå til innkjøp av en julegave som kommer til å falle 100 prosent i smak hos denne personen? Kanskje du kan lage en liten sovepakke med en deilig pysj, et nytt putetrekk og en søt sovemaske? Mulighetene er så mange, og vi har funnet kjempemange søte produkter hun vil elske!

Følg med på KK.no hver dag for julegavetips som vil falle i smak hos alle du kjenner! 7. desember: Julegavene til jakke-fanatikeren! Fram til da kan du sjekke ut julegavetipsene i kollasjen under, og sjekke ut noen saker som kan være interessante:

LES OGSÅ: Kremene som jobber mens du sover
LES OGSÅ: Er det greit å bruke dagkrem om natten?
LES OGSÅ: Derfor blir ofte trøttere av å sove lenge

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer