Julegave:

Til: Hun som elsker undertøy

... eller til hun som trenger noe nytt!

JULEGAVETIPS: Hva med litt lekkert undertøy? Foto: Scanpix
JULEGAVETIPS: Hva med litt lekkert undertøy? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Mange velger å ikke bruke store summer på undertøy og synes det er både tidkrevende og stressende å finne noe som passer bra. Men her er det dessverre ingen snarvei. Du må lete og prøve for å finne det perfekte undertøyet, men når du først gjør det - så utrolig deilig det er!

For når undertøyet sitter bra, føler du deg bra! Og vi synes vel alle det er finest med nytt, lekkert undertøy og ikke noe som har bodd i undertøyskuffen et par år for lenge? Derfor er undertøy en superfin gave til jul! Dette er ofte noe mange velger å ikke prioritere når en er på shopping, men noe man absolutt bør gjøre.

Nei, det er ikke alltid man treffer helt med størrelser og passform når man skal gi det i gave, for som vi sa: det må faktisk prøves på. Så du kan jo alltids gi et gavekort til din kjære slik at hun kan finne det selv?

Men du har også dem som ELSKER undertøy og ikke får nok av det. De som gjerne tar seg en tur i undertøysbutikkene rett som det er og finner seg noe nytt og fresht. Kanskje skal du kjøpe en liten julegave til deg selv? Vi har samlet sammen noe av det fineste undertøyet som er i butikk nå - ser du noe du liker?

LES OGSÅ: Så høy temperatur bør du egentlig vaske trusene dine på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer