Julegave:

Til: Hun som ikke får nok av jakker

20 fantastiske jakker som passer perfekt under juletreet.

JAKKE I JULEGAVE? Ja, takk sier vi! FOTO: NTB Scanpix
JAKKE I JULEGAVE? Ja, takk sier vi! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi vet hvordan det er. Å kjøpe gaver er både tidkrevende og slitsomt. Først må du finne ut av hvem som skal få hva, og så må du jo faktisk finne denne tingen! Derfor kommer vi til å gi deg ett julegavetips hver eneste dag på KK.no fram til jul, slik at shoppingen skal gå smertefritt og du har tid til å gjøre alt annet!

I dagens julegavetipsluke finner du jakker. For hvem kan vel noen gang få nok av det? Du trenger noen til sene sommerkvelder, et par høstjakker, definitivt noen varme til vinteren, og selvfølgelig noen lettere varianter når våren begynner å nærme seg.

LES OGSÅ: Se hvem som ble Model of the Year under Fashion Awards

På vinteren blir det jo ofte sånn at kåpen du har på blir hele antrekket, så da må man jo sørge for at det er en bra en! Under har vi samlet opp en rekke gode gavetips, og ja, det er bare jakker! Skulle du ønske å gi noe annet i gave, kan du sjekke ut denne saken som er fylt med gaveideer til hun som elsker å sove. Og hvem gjør vel ikke det?

LES OGSÅ: Slik velger du riktig kåpe til din figur

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer