Julegave:

Til: Hun som liker tech-dingser

Perfekt julegave!

JULEGAVETIPS: Hva med noen kule tech-greier? Se tips nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix
JULEGAVETIPS: Hva med noen kule tech-greier? Se tips nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ja, vi elsker å få gaver som klær, sko, smykker og sminke til jul, men teknologiske dingser er noe som også settes svært pris på! Det finnes nemlig så mye kult der ute som kan falle i smak hos så mange. Hvem trenger vel ikke en bærbar lader i disse dager? En du bare kan lade opp hjemme, slenge i veska, og deretter lade opp telefonen når det er helt krise?

Men la oss nå ta dette et steg videre. Visste du at det finnes armbånd som har samme funksjon? Jeg er nok ikke den eneste som synes det er uaktuelt å bære rundt på en diger klump, men et lekkert, lite armånd - ja, det er bare en fryd!

For akkurat sånne ting, som ser ut som noe annet enn det det faktisk er, elsker vi! Derfor måtte vi selvfølgelig finne ut av om vi kunne finne noe annet kult med samme funksjon, og det gjorde vi. Hallo, det er jo 2017! Nå kan du nemlig få kofferter med ladestasjon! Fantastisk. Du finner også apparater som så å si kan styre hele hverdagen din hjemme og luer som har hodetelefoner bygd inn. Psst: Her er gavene til luksusdyret ...

Man må bare elske teknologi, eller hva? Sjekk ut noen av årets julegavetips til hun som elsker sånne tech-dingser her:

LES OGSÅ: De er tilbake! Her er årets julegensere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer