Julegave:

Til: Hun som trenger å bytte sminkekoster

Kanskje det gjelder deg og?

TIPS TIL JULEGAVE: Hva med et par nye sminkekoster? FOTO: NTB Scanpix
TIPS TIL JULEGAVE: Hva med et par nye sminkekoster? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor ofte vasker du sminkekostene dine? Én gang i uken? I måneden? I året? Det er mange av oss som skulle ha vasket sminkekostene våre oftere enn vi gjør. Skitne sminkekoster gjør ikke bare at du får et mindre vakkert resultat når du sminker deg. Om du ikke sørger for å vaske dem ordentlig og jevnlig, kan sminkekostene dine fort bli en skikkelig bakteriebombe.

Sliter du med stadige kviseutbrudd, kan det fort være at sminkekostene er en viktig bidragsyter. Ikke bare drar de bakterier rundt på huden din hver gang du bruker dem, men bakteriene får også gode formeringsforhold når du lar kostene stå urenset på et varmt og fuktig bad. Les mer om hvordan du kan ta bedre vare på kostene dine her.

LES OGSÅ: Rihanna brukte sokker til 10 000 kroner

Det er nok mange som ikke har vasket kostene en gang. Som har hatt pudderbørster, eyelinerkoster og foundationbørster i flere år og aldri renset dem for alle bakteriene som befinner seg i dem. Selv om en god vask kan gjøre underverker, kan det i dette tilfellet være på tide å bytte ut det meste.

Du kjenner sikkert noen som har hatt sminkekostene sine litt for lenge, og som trenger en oppgradering. Jeg er sikker på at hun (og du) kommer til å merke stor forskjell neste gang sminken skal på. Derfor er dagens julegavetips nettopp det: sminkekoster!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer