Kim Kardashian:

Til OL: – Jeg er så stolt

Designer for det amerikanske OL-laget.

DESIGNER: Kim Kardashian og hennes Skims designer for det amerikanske OL-laget. FOTO: NTB
DESIGNER: Kim Kardashian og hennes Skims designer for det amerikanske OL-laget. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommer-OL i Tokyo skulle opprinnelig arrangeres i fjor sommer, men ble som så mye annet utsatt grunnet koronapandemien. Nå er de 32. olympiske sommerlekene rett rundt hjørnet, og 23. juli tennes den olympiske ilden. I den forbindelse lanseres nå OL-klærne som de ulike utøverlandene skal ha på seg.

Mens Norge drar til Tokyo i rødt, hvitt og blått, er det Kim Kardashian som skal kle opp de amerikanske OL-utøverne.

Til OL: – Jeg er så stolt

Tradisjonen tro er det den amerikanske designeren Ralph Lauren som designer draktene som det amerikanske OL-laget bruker på åpnings- og avslutningsseremonien. Kim Kardashians shapewear-merke Skims designer imidlertid denne gangen det offisielle undertøyet samt pysj og loungewear.

Til OL: – Jeg er så stolt

Hun delte selv nyheten på sin Instagram-profil til sine 231 millioner følgere mandag.

«Helt siden jeg var ti år gammel har jeg fått høre hver eneste lille detalj om OL fra stefaren min. Etterhvert som jeg så idrettsutøverne konkurrere, forstod jeg dedikasjonen og æren over å få være en del av de innlemmede i OL», skriver hun.

Til OL: – Jeg er så stolt

«Jeg reiste med stefaren og familien min til alle de ulike byene for OL-uttak, OL og banestevner, og på hvert sted kjøpte jeg med meg en OL-t-skjorte som suvenir».

Til å vise frem plaggene er svømmer Haley Anderson, basketspiller A'ja Wilson, paralympics-stjerne Scout Bassett, fotballspiller Alex Morgan og hekkedronning Dalilah Muhammad.

Til OL: – Jeg er så stolt

«I tro Skims-ånd», skriver Vogue, er plaggene, som også skal selges som en egen capsule-kolleksjon via nettsiden, i en nøytral fargepalett til forskjell fra den mer tradisjonelle røde, hvite og blå.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer