Mulberry

Til våren får du to it-vesker i én!

Er ønskelisten på vesker lang, men lommeboken strekker ikke til? Til våren gir Mulberry deg to designervesker i én.

Til våren får du to it-vesker i én!
Publisert
Sist oppdatert

Eller er du ofte ute og reiser, og sliter med å velge hvilken veske du skal pakke med deg? Eller er du kanskje som mange andre jenter, og har en evigvoksende ønskeliste over vesker du bare må ha, uten at budsjettet strekker til?

 - Ikke fortvil. Mulberry skal ha løst kvinners veskebehov for neste sesong. I 2015 får du to designervesker i én, i deres reversible nye it-veske, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Les også: Luksus eller budjsett? Sjekk prisforskjellene på disse veskene!

2 IN 1: Mulberrys Delphie Duo er en reversibel veske, som kan brettes opp og byttes mellom en enkel og klassisk veske eller en fargerik statement-veske. Foto: Mulberry.

Under gårsdagens presentasjon hos Mulberry fikk STYLEmag introdusert deres nye veske-kolleksjon som blant annet består av en rekke vesker som er reversible. Veskene kommer i flere farger og ulike teksturer, inspirert av 70-tallet.

Du kan ha en leken wimbledon-inspirert veske på dagtid i grønt, sort og hvitt – på kvelden snur du vesken og du får en klassisk, svart veske.

 - Dette er så genialt at jeg håper flere som designer vesker vil tenke på det samme.  Endelig har de tenkt på oss som forbrukere. Vi har tidligere sett jakker som er vendbare, og jeg håper vi vil se mer til denne trenden fremover. Det er både pris- og plassbesparende, forteller Celine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer