Gina Tricot

Til våren skal vi kle oss pent

Hos Gina Tricot er det en velkledd og preppy stil som gjelder når trærne atter blomstrer i 2014.

VELKLEDD VÅRMOTE FOR STREITE MOTEGLADE DAMER: Hos Gina Tricot er det ingen grunn til å skjule sin begeistring for seilbåter, maritime striper og bobler i et glass på et yacthdekk nær deg i 2014... Foto: Cecilie Leganger
VELKLEDD VÅRMOTE FOR STREITE MOTEGLADE DAMER: Hos Gina Tricot er det ingen grunn til å skjule sin begeistring for seilbåter, maritime striper og bobler i et glass på et yacthdekk nær deg i 2014... Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For tiden er nok de fleste av oss mest opptatt av hva vi skal ha på oss på julebordet, og hvilken boblejakke som er varm nok for den kalde vinteren vi vet skal komme.Likevel er det faktisk ikke så lenge til klesbutikkene henger opp sine vårkolleksjoner for 2014 på klesstativene.

Preppy hos Gina Tricot

Rett etter at juleferien er over, begynner det å strømme inn lyse plagg, lette jakker og tilbehør som gir oss en følelse av is i sommersol og late dager på brygga.Og hos svenske Gina Tricot er det den velkledde og preppy stilen som gjelder til neste år. De vil ta oss med til strendene på The Hamptons utenfor New York, og kle oss opp i pent tøy fra topp til tå.Dueblå dressjakker, stripete kåper i Audrey Hepburn-stil, korte shorts, chinosbukser, hvite blondekjoler og florlette bluser er bare noe av det kleskjeden har å by på for neste sesong. Klærne kommer allerede i butikk i slutten av januar.- Det er en veldig preppy Tommy Hillfiger-look vi ser til våren. Det er mye striper, pene snitt og lyseblått som gjelder, og den klassiske skjorten er ett av nøkkelplaggene, sier Alexandra Davidsson hos Gina Tricot til KK.no:- Særlig måten å mikse stripene på føles veldig nytt og kult, og det er mye fokus på blått men en lys variant. Tips: Å mikse stripene med andre mønstre gjør antrekket spennende. Men dersom du ikke liker striper, men vil ha stilen, velger du heller en hvit, prikkete eller navyblå blazer. Et par seilersko setter prikken over i-en.

Pasteller, peplum og lett rocka

En annen stor trend, er å kombinere grått med duse pasteller som rosa, gult og dueblått. En litt røff grå collegegenser blir lekkert til et par fargerike chinosbukser.Og vi skal selvsagt blomstre så mye vi bare kan - Gina Tricot har floraprint å by på til hele garderoben.- Vi kan vel nesten si at det blir blomsterbonanza våren 2014. Alt fra store og små blomster i alle mulige farger, sier Davidsson.Denim blir også stort, og nå er det jeans med høyt liv som er det hotteste. De er gjerne revnet opp på knærne, og i lyse slitte farger.Dersom du har peplumtopper liggende i skapet, skal du heller ikke kvitte deg med disse.- Peplumtopper og peplumskjørt er stort til våren. En peplumtopp blir penest til en smal bukse, tipser Davidsson.Se flere bilder fra vårkolleksjonen nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer