Anna Dello Russo

Tilbehøret alle snakker om!

Anna Dello Russo for H&M-kolleksjonen er i butikk fra 4. oktober.

ANNA DELLO RUSSO FOR H&M: Her får du se hele tilbehørskolleksjonen. Prisene finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten
ANNA DELLO RUSSO FOR H&M: Her får du se hele tilbehørskolleksjonen. Prisene finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Butikkjeden H&M er kjent for sine designsamarbeid. Tidligere har de blant annet samarbeidet med store designere som Lanvin, Roberto Cavalli og Marni, og nå er det streetstyle-dronningen Anna Dello Russo som har designet sin egen tilbehørskolleksjon.LES OGSÅ: Disse mønstrene kan alle kle

Kort om kolleksjonen

Den består av kjeder, armbånd, øredobber, solbriller, sko, trillekofferter og en hatt. Tilbehøret vil du finne i utvalgte H&M-butikker samt på www.hm.com den 4. oktober.Se kampanjebildene og lookbooken her:

Se hele kolleksjonen med priser her:

Et eksklusivt tosiders intervju med Anna Dello Russo kan du lese i KK39 som er i butikk fra fredag 28. september. En liten smakebit får du her:

Anna Dello Russo om tilbehør og kolleksjonen

– Accessoirer er som vitaminer for garderoben! Ikke bare gir de deg muligheten til å leke med trendene på din egen måte ved å gi antrekket et personlig preg, tilbehør er også et viktig verktøy for å gi nytt liv til antrekkene du allerede har hengende i skapet, sier Anna Dello Russo.- Hele kolleksjonen startet med en koffert. En turkis trillekoffert med forgylte ornamenter. På reiser vil vi jo gjerne ha med oss de fineste smykkene vi eier, og jeg liker ideen om å kunne pakke disse skattene i denne kofferten. Tanken er at hele kolleksjonen skal få plass i denne kofferten. Og med denne som reisefølge vil flyturen garantert bli mindre grå og upersonlig, sier Anna.— Budskapet mitt er; bruk accessoirer til å sette spiss på hverdagen og til å forvandle den til en fantastisk moteopplevelse! avslutter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer