Tilbehør

Tilbehøret redder feriegarderoben

De riktige veskene, ringene, solbrillene, beltene og ørepynten er hemmeligheten bak å bli fin i ferien. Her har redaksjonen plukket sine favoritter.

KK.NOS DRØMMETILBEHØR: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til detaljene som skal løfte feriegarderoben til nye høyder. Øverst fra venstre avlange firkantede gulløredobber (kr 800, Nina Jarebrink), 70-tallsinspirert veske (cirka kr 350, Asos.com), store øredobber med lyserosa fjær (kr 65, Aldo), ring med turkis stein (kr 50, H&M), brint belte (kr 50, H&M) og skrå kattebriller (fra Aldo). Se flere tips lenger ned i saken. Foto: Produsenter
KK.NOS DRØMMETILBEHØR: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til detaljene som skal løfte feriegarderoben til nye høyder. Øverst fra venstre avlange firkantede gulløredobber (kr 800, Nina Jarebrink), 70-tallsinspirert veske (cirka kr 350, Asos.com), store øredobber med lyserosa fjær (kr 65, Aldo), ring med turkis stein (kr 50, H&M), brint belte (kr 50, H&M) og skrå kattebriller (fra Aldo). Se flere tips lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Feriestemningen har senket seg i KK.no-redaksjonen. I juli gleder vi oss til lange glade dager i byen, på stranden eller på svaberget. Forhåpentligvis skinner solen, sjøen glitrer og jordbærene er søte som drops.

LES OGSÅ: Dette er redaksjonen i KK.no

Deilige detaljer

For å gjøre sommeren enda bedre, har vi fellesfantasert oss fram til drømmegarderoben. I en serie artikler gir vi deg våre favoritter innen kjoler, sko og badetøy.

I denne saken er det tilbehøret det dreier seg om. For vi vet jo alle hvor mye et par smashing smykker, en statementring eller et tynt lite flettebelte har å si for antrekket.

Det som er helt sikkert er at vi alle er glade i sommerens store smykker med turkise steiner - som jo bare blir penere jo brunere vi blir.

Her er noe av det vi har mest lyst på akkurat nå:

Tilbehøret redder feriegarderoben
Tilbehøret redder feriegarderoben

Adéle Cappelen Blystads favoritter:STOR ROMSLIG VESKE: - Denne vesken passer perfekt til både preppy, rocka og hippie-lookene som preger sommerens motebilde, og vil se helt super ut med et langt maxiskjørt, bluse, sandaler og stråhatt. Ellers så kan du kjøre rocka olashorts, singlett og herresko med lave strømer/sokker i. På med de runde solbrillene og du er klar til å rule gata! Wohoo.
Pris: kr 400, Zara.

JOHN LENNON-BRILLER: - Runde solbriller-trenden slang jeg meg på i fjor sommer, men disse fra H&M er både billige og råkule, derfor MÅ jeg ha et par ekstra til sommeren.
Pris: kr 70, H&M.

Kr 800, Nina Jarebrink.
Kr 800, Nina Jarebrink. Vis mer
Tilbehøret redder feriegarderoben

Cecilie Legangers favoritter:GULLØREDOBBER: - Disse avlange gulløredobbene med klipps fra den svenske designeren Nina Jarebrink bare elsker jeg. De er noe av det kuleste jeg har sett på lenge. Perfekt til en hvit blondekjole, eller en enkel skjorte og dongerishorts. Et maritimt antrekk skal man heller ikke kimse av med disse i ørene.
Pris: 800 kroner, Nina Jarebrink.

BRUN SKULDERVESKE: - Brune 70-tallsinspirerte vesker er det store i sommer. Lette å finne i bruktbutikker, på loppemarkeder eller i mors hippiekolleksjon på loftet. Men i kjedebutikkene er det mye fint å få tak i. De er fine å bruke til lange maxikjoler, flagrende skjørt eller dongerishorts. En slager på festival, og nydelig match til store etniske smykker.
Pris: Kr 400, Zara.

Tilbehøret redder feriegarderoben
Tilbehøret redder feriegarderoben

Linda Stølens favoritter:

TURKISE SMYKKER: - Denne store ringen og øredobbene blir smashing til den lille sorte kjole. Kanskje med åpne, høye sandaler og turkis neglelakk på tærne.
Pris for ring: Cirka kr 60, Asos.com.
Pris for øredobber: Cirka kr 150, Asos.com.

Tilbehøret redder feriegarderoben
Tilbehøret redder feriegarderoben

Tone Ra Pedersens favoritter:BRUNT BELTE: - Et smalt skinnbelte gir fasong til sommerkjolen. Det naturbrune beltet er like fint til hvitt og svart, i tillegg er det lekkert til sesongens knallfarger. Bare husk å kjøpe det langt nok, så kan du bruke det både rundt hoftene og i midjen. Tips til hvordan du kan knytte det lange beltet får du her.
Pris: Kr 50, H&M.

TURKIS RING: - En stor statementring kan gjøre mye med både stilen og antrekket. Og når du først er hektet, kan ikke ringene blir store nok. Denne turkise ringen er fin til solbrun hud, og pynter opp ellers enkle antrekk.
Pris: Cirka kr 870, Juicy Couture/Netaporter.com.

Tilbehøret redder feriegarderoben
Tilbehøret redder feriegarderoben

Tone Ruud Engens favoritter:SVARTE SOLBRILLER: - Man må selvfølgelig ha masse solbriller på sommeren. Jeg kjøper heller masse billige varianter enn noen dyre slik at jeg hele tiden kan bytte på. Med disse elegante solbrillene mangler man bare en hatt.
Pris: Kr 60, H&M.

ARMBÅND: - Til trehæler og maxikjoler denne sommeren vil jeg gå for en del tresmykker i år. Spesielt armbånd eller smykker med tredetaljer.
Pris: Kr 70, H&M.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer