øredobber

Tilbehøret som fullfører antrekket!

La deg inspirere av Karlie Kloss (23) og Amber Heard (29).

ØREDOBBER: Gå for tilbehøret som vil løfte antrekket ditt til et nytt nivå: Statementøredobber. Disse glitrende herlighetene er perfekt til den lille sorte! Se flere tips og priser på øredobber lengre ned i saken. Foto: Produsenten, Zalando.no, Asos.com
ØREDOBBER: Gå for tilbehøret som vil løfte antrekket ditt til et nytt nivå: Statementøredobber. Disse glitrende herlighetene er perfekt til den lille sorte! Se flere tips og priser på øredobber lengre ned i saken. Foto: Produsenten, Zalando.no, Asos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: På denne tiden av året hender det at vi vil pynte oss litt ekstra. Det er noe med denne sesongen som gjør at vi tyr til den glitrende kjolen, paljettplaggene og det mer iøynefallende tilbehøret.

For å fullføre antrekket vårt, og virkelig sette prikken over i'en, går vi for statementøredobbene. Dette tilbehøret vil friske opp den lille sorte, eller gi farge og liv til et antrekket du føler trenger et lite løft.

Vi har latt oss inspirere av supermodell Karlie Kloss (23) og skuespiller Amber Heard (29), og har funnet fram mange fine øredobber som passer perfekt denne sesongen!

LES OGSÅ: Finn riktig smykke til antrekket!

Ferskenfargete øredobber fra Anna Field via Zalando.no, kr 69. Øredobber med sort dusk fra H&M, kr 79. Runde øredobber fra Snö of Sweden via Zalando.no, kr 299. Strassøredobber fra Snö of Sweden via Zalando.no, kr 349. Blå øredobber fra Konplott via Zalando.no, kr 349. Earcuff fra River Island via asos, kr 159. Øredobber med fugledetalj fra Snø of Sweden via Zalando.no, kr 349. Øredobber fra H&M, kr 99. Hvite og rosa øredobber fra asos.com, 315.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer