Kle Deg Slank

Tilbehøret som gjør deg slankere

Triksene som hjelper deg i sommer.

SLANK MED RIKTIG TILBEHØR: Velg ikke alltid tilbehør basert på hva som er hetest i trendbildet. Noen ganger kan riktig tilbehør får deg til å se slankere ut!   Foto: Scanpix, stellamoniq.no
SLANK MED RIKTIG TILBEHØR: Velg ikke alltid tilbehør basert på hva som er hetest i trendbildet. Noen ganger kan riktig tilbehør får deg til å se slankere ut! Foto: Scanpix, stellamoniq.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Mange av oss har fullt fokus på «sommerkroppen 2015» om dagen, men det er kjedelig å bruke vårdagene på å sjokkslanke kroppen når tilbehøret du kler deg med kan gjøre mye av jobben for deg!

LES OGSÅ: Plaggene som gjør deg slankere

Enten du er kort og stutt, mangler midje eller drømmer om løft i rumpen og lekre ben, er det ingen grunn til å få panikk nå som sommeren nærmer seg med stormskritt. 

Vi gir deg tipsene til hvordan tilbehøret kan gjøre deg slankere! 

Fremhev midjen

Denne sesongen skal du ha belte i midjen, og du kan til og med bruke det over kåpen! Foto: Scanpix
Denne sesongen skal du ha belte i midjen, og du kan til og med bruke det over kåpen! Foto: Scanpix Vis mer

At et belte i livet er en av de hotteste trendene akkurat nå kommer som en gudegave denne sommeren.  Kast deg på 70-tallsbølgen og snurp inn livet med et belte i alle antrekk - enten det er over genseren, T-skjorten, jakken eller sommerkjolen.

Lange smykker

Selv om de stramme choker-halssmykkene har sin storhetstid nå, er det noe av det dummeste du kan gjøre om du vil skape en illusjon om lengde i hals og overkropp.

Velg et langt halssmykke fremfor de korte! Foto: stellamoniq.no
Velg et langt halssmykke fremfor de korte! Foto: stellamoniq.no Vis mer

Velg lange, tynne smykker, og gjerne flere om gangen som kan dingle ned forbi puppene. Fremfor å kutte ved halsgropen, gjør de lange smykkene at øyet ser en lengre hals enn det du egentlig har. 

Store vesker

Olsen-tvillingene elsker stor vesker, og selv om de i utgangspunktet ikke er store, ser de enda mindre ut i forhold til en stor veske!  Foto: Scanpix
Olsen-tvillingene elsker stor vesker, og selv om de i utgangspunktet ikke er store, ser de enda mindre ut i forhold til en stor veske! Foto: Scanpix Vis mer

Velg en oversized veske fremfor de bittesmå. Med en stor veske ser kroppen din mindre ut i forhold - og omvendt med de små. I tillegg kan du dra med deg alt du trenger i en stor veske - vinn vinn. 

Høyhælte sko

Kim Kardashian er nesten aldri å se uten høyhælte sko på bena.  Foto: Scanpix
Kim Kardashian er nesten aldri å se uten høyhælte sko på bena. Foto: Scanpix Vis mer

Høye hæler er det eldste og beste trikset i boken for å se både høyere og slankere ut. I tillegg gir høye hælen et løft til rumpen, bedre holdning og gjør at du automatisk strammer leggmusklene. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer