Tilbehør

Tilbehøret som gjør hele antrekket

Slik kan du bruke fjorårets kjole om igjen, og om igjen.

TILBEHØRET SOM HEVER STILEN: Glitter og glamour løfter fjorårets kjole til nye høyder og gjør at du kan bruke den i år også! Foto: Produsentene
TILBEHØRET SOM HEVER STILEN: Glitter og glamour løfter fjorårets kjole til nye høyder og gjør at du kan bruke den i år også! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Syns du også at det er et mareritt å prøve kjoler i førjulskaoset som herjer i butikkene nå? Da er du ikke alene!

Men det finnes råd, og løsningen trenger på ingen måte å koste en formue.

Du har helt sikkert en enkel kjole hengende i skapet som du vet at passer, og som du føler deg komfortabel i. Nytt tilbehør er alt som skal til for å heve kjolen til nye høyder!

LES OGSÅ: Ikke gå i denne motefella

Dette bør du tenkte på

Enten du velger «den lille sorte» eller en annen kjole til årets festligheter, er det alltid tilbehøret som er selve prikken over i'en.

En god regel er at om kjolen er enkel, kan du dra på med et stort statementsmykke, eller et par iøyenfallende sko, men dersom kjolen er mye i seg selv er det fint å holde tilbehøret enkelt.

Sørg alltid for å ha en fin balanse i antrekket og ikke la de ulike elementene konkurrere om oppmerksomheten.

SE OG LÆR: La deg inspirere av kjendisene, og sprit opp kjolen med et statementsmykke. Foto: All Over Press
SE OG LÆR: La deg inspirere av kjendisene, og sprit opp kjolen med et statementsmykke. Foto: All Over Press Vis mer

La deg inspirereHent inspirasjon fra den røde løperen og se hvordan kjendisene forvandler enkle antrekk til festvinnere med store smykker.

Her er det (fra venstre) Lucy Hale, Sophia Bush, Hilary Rhoda, Alexandra Dinu og Leandra Medine som viser deg hvordan de bruker tilbehøret til å sprite opp sine antrekk.

LES OGSÅ: Her er årets 5 heteste julebordkjoler

De beste kjøpetipsene

Her har vi samlet alt det fineste tilbehøret. Uansett om du er på utkikk etter et nytt smykke, nye sko eller kanskje en fin, liten veske kan du finne inspirasjon her.

Skoene som hever antrekket:


Skotrendene i år er mange, men du bør absolutt holde øynene åpne for metalliske materialer, spisse tupper, ankelremmer og pynt som paljetter og strass.

Clutcher til under 500 kr:


Clutchen må på ingen måte matche skoene dine, men det er fint at de harmonerer og komplimenterer hverandre. Også her er det metalliske stoffene høyaktuelle, men hold også utkikk etter ulike mønstre og strass- eller perlebesatte varianter.

Lekkert tilbehør i gull:


Gull og glamour hører festsesongen til. Har du en varm hudtone kler du sannsynligvis gull veldig godt. Ta testen og finn ut hvordan hudtone du har og hvilke farger du kler best her.

Feminin i rosa:


En mer feminin farge skal du lete lenge etter! Mange tenker at rosa er sukkersøtt, men alt avhenger av hvilken nyanse du velger. Neonrosa detaljer spriter opp et rocka festantrekk, mens duse pastelltoner gjør seg fint til en litt søtere stil.

Sølvfarget og stilfullt:


Sølv går aldri av moten og er alltid fint. I år har vi sett mer av den mørkere varianten, også kalt «gun metal». Smykker i gun metal gir deg et råere og mer rocka preg.

Blått tilbehør:


Er du lei av sort, eller syns det blir for hardt, er mørkeblått er fint og sofistikert alternativ. Fargen gjør seg like gode i kombinasjon med sølv som meg gull.

Ikke glem dette!

På vei til og fra festen er det også viktig å føle seg fin, men mange glemmer dessverre at yttertøyet også er en del av antrekket. Sjekk ut disse varme og fine kåpene som er perfekte for festsesongen.

Et par lekre hanser må også til for å fullføre looken. Her er de fineste varanitene som er i butikk akkurat nå!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer