Skjerf

Tilbehøret som kan brukes til alt!

Få motebloggerens stiltips her!

Tilbehøret som kan brukes til alt!
Publisert
Sist oppdatert

 - Silkeskjerfet er perfekt for sommerferien fordi det kan bli brukt på så mange forskjellige måter, tipser STYLEmag-blogger og innkjøpssjef hos Høyer Eger for trend- og dameavdelingen, Annabel Rosendahl.

Se flere inspirerende motetips og antrekk på Annabels blogg her!

Tilbehøret som kan brukes til alt!

ANVENDELIG: Skjerfet er sesongens mest anvendelige tilbehør, og kan både brukes som et plagg eller tilbehør til hår, veske, belte eller håndledd. Foto: Zara.com, Annabelrosendahl.com

 - Jeg brukte mitt skjerf som en topp da jeg var i Firenze, og senere brukte jeg det rundt hodet for å holde håret mitt under kontroll på en båttur. Det neste blir å bruke det som et belte rundt jeansshortsen, forteller Annabel.

STILTIPS:

Skjerfet kan brukes til det aller meste, og er noe av det lureste du kan pakke med i kofferten når du ferierer denne sesongen. Gjør som Annabel og bruk det rundt håret som et hårbånd eller en turban, eller som en topp eller belte.

Skjerfet kan også henges over skuldrene for en avslappet look som både kan beskytte mot solen på ferie og holde på varmen på svale sommerkvelder over festkjolen.

Knyt skjerfet rundt håndleddet for en unik arm candy eller knyt den rundt skulderstroppen på vesken for prikken over i-en. Skjerfet kan brukes til det aller meste - her er det bare kreativiteten som setter grensene.

Tilbehøret som kan brukes til alt!

Les også: Dette pakker STYLEmag-Celine med på ferie

SHOP SKJERFENE: 1. Zara, kr 99.  2. Zara, kr 79.  3. Givenchy via net-a-porter.com, ca. kr 3640.  4. Alexander McQueen via net-a-porter.com, ca. kr 3815.  5. H&M, kr 60.  6. Saint Laurent via mytheresa.com, ca. kr 3310. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer