Luer, skjerf og votter:

Tilbehøret som skal holde oss varme i vinter

Her er det mye å velge mellom!

TILBEHØR TIL VINTERSESONGEN: En deilig kåpe må til når det blir kaldt, men vi trenger også tilbehør som luer, skjerf og votter! Foto: Scanpix
TILBEHØR TIL VINTERSESONGEN: En deilig kåpe må til når det blir kaldt, men vi trenger også tilbehør som luer, skjerf og votter! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Da vi sjekket værvarselet for resten av uka, kom det opp at det faktisk kan komme litt snø til helgen. Snø! Allerede? Men, vi burde ikke blitt sjokkerte, vi bor tross alt i Norge.

Vi nærmer oss november med stormskritt og selv om det er en høstmåned, pleier vinteren å melde sin ankomst allerede da. For noen rundt om i landet er det allerede muligheter for å gå på ski!

Til slikt vær er det viktig å kle på seg godt med gode jakker og varmt tilbehør. Vi har tatt en titt rundt i nettbutikkene og funnet det tilbehøret som skal være med oss gjennom den kalde tiden.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Luer, hansker og skjerf hører en kald sesong til, og som alltid vises det frem nye varianter av dette tilbehøret på catwalken år etter år.

Vetements og Versace er blant designerne som uten tvil har det lille ekstra i sine kolleksjoner. Enten det kommer til iøynefallende print eller artige logoer. Sistnevnte er en trend vi har sett mye av den siste tiden.

Versace hadde brukt sitt eget navn og trykket det overalt på sine fargerike skjerf til årets høst- og vintersesong.

LES OGSÅ: Strikkegenseren som fikk bloggverden til å gå i svart

Versace AW18 Foto: Scanpix
Versace AW18 Foto: Scanpix Vis mer

Under finner du litt av dette samt noen enklere varianter av både skjerf, luer og votter. Så om du ønsker deg en look som gjør litt mer ut av seg, kan logoskjerf eller tilbehør i dyreprint være noe for deg!

For deg som ønsker noe mer nedtonet finner du fint tilbehør i deilig kvalitet i mer nøytrale farger.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så rålekker Hanne ble som brunette!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer