Silkeskjerf

Tilbehøret vi drømmer om akkurat nå: Små silkeskjerf

Se hvordan moteblogger Maria Skappel bruker det!

VÆR KREATIV: Knyt silkeskjerfet eller bandanaen rundt vesken, håndleddet, halsen, eller hva det måtte være! La deg inspirere av bloggeren vår Maria Skappel og gå til innkjøp av et lekkert tørkle. Foto: KK.no
VÆR KREATIV: Knyt silkeskjerfet eller bandanaen rundt vesken, håndleddet, halsen, eller hva det måtte være! La deg inspirere av bloggeren vår Maria Skappel og gå til innkjøp av et lekkert tørkle. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er utrolig hva man kan bruke tilbehøret til. Selv om vi som oftest kaller et tørkle som dette et sjal eller skjerf, er det ikke ikke kun rundt halsen det kan brukes! Som bloggeren vår Maria Skappel elsker også vi å bruke det i håret, men mulighetene stopper ikke bare der.

Du kan knyte det rundt håndleddet, bruke det som et belte, knyte det på vesken, eller selvfølgelig ha det i håret og rundt halsen. Her er det bare å prøve seg fram og finne ut hva som passer for deg! Ønsker du mer inspirasjon kan du klikke deg inn på denne saken og se hvordan du kan style bandanaen på fem forskjellige måter!

LES OGSÅ: Sjekk Mette-Marits trendy tilbehør!

Tilbehøret vi drømmer om akkurat nå: Små silkeskjerf

Bilde av Maria Skappel via mariaskappel.no. Brunt og blått satengskjerf med paisleymønster fra Ellos, kr 149. Silkeskjerf fra Balenciaga via netaporter.com, kr 3450. Beige skjerf fra Guess via Zalando.no, kr 349. Sort silkeskjerf fra Pieces, kr 179. Stripete silkeskjerf fra Pieces, kr 159. Veske med silkeskjerf fra Love Moschino via asos.com, kr 1776.
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer