Bli ny:

Tina (29) ble ny med KK: - Sist jeg var hos frisøren helbleket jeg håret og klippet en halvlang bob. Nå ønsker jeg å friske opp frisyren

Tina liker enkle antrekk uten for mye dilldall, og ønsket seg en oppdatert og variert garderobe.

BLI NY: Tina (29) ble ny med KK! Se hvor flott hun ble med en varmere hårfarge! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Tina (29) ble ny med KK! Se hvor flott hun ble med en varmere hårfarge! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg er en rolig og blid sørlending som er både lattermild, strukturert og allsidig. Vil beskrive meg selv som leken og sporty, men kan også være tilbaketrukket og sjenert. Jeg er snill og omsorgsfull, men kan være direkte og streng når det gjelder, sier Tina Robstad Nilssen til KK.

Videre forteller hun at hun til vanlig står opp i 10-tiden og bruker tiden fram til klokka 14 på trening, husvask og ærender før hun drar på jobb 01.

- Av trening foretrekker jeg yoga og meditasjon for å roe ned stressnivået og strekke ut en anspent kropp. I tillegg beveger jeg meg mye i jobbsammenheng.

LES OGSÅ: Lene (49) fikk en helt ny look - se hvor fantastisk hun ble!

- Sist jeg var hos frisøren, var i juli i fjor. Da helbleket jeg håret og klippet en halvlang bob. Nå har jeg ettervekst og ønsker å friske opp frisyren. Vil ikke farge håret mørkt, det har jeg hatt i mange år tidligere, men trives bedre som blondine.

- Stilen min er minimalistisk og typisk nordisk. Foretrekker rene linjer, og kler meg ganske nøytralt. Liker ikke å stikke meg ut. Jeg fyller 30 år den 12. juli og skal selvsagt feire! Ønsker meg tips i den anledningen, og ellers til hverdags og sosiale sammenkomster. Akkurat nå er klesskapet mitt ganske tomt etter at jeg har gitt bort og kastet mye. Skulle ønske jeg hadde mer utvalg, for nå bruker jeg omtrent samme tøy til hverdag, jobb og fest.

LES OGSÅ: Trendalarm: Matchende sett!

Stiltips:

Tina liker den enkle stilen, men ville gjerne ha freshe antrekk. Hun skal feire 30-årsdagen sin og var på utkikk etter et nytt antrekk. En dress gjør henne pyntet og stilig. Velg gjerne en i en feminin farge for å gjøre mer ut av plaggene. Tina er liten og nett, og kler både vide og smale bukser godt. Til fest er spisse pumps en sikker vinner, mens til hverdags kan hun kombinere buksene med kule sneakers. Av farger er alt fra lyseblått til militærgrønt superfint til hennes nye hårfarge. Ekstra lekker blir stilen med røde lepper.

LES OGSÅ: Slik legger du perfekte røde lepper

MATCHENDE DRESS: En matchende dress er både pyntet og stilig. Blazer (kr 4000) og dressbukse (kr 2300, begge fra Tiger of Sweden), veske (kr 1895, Adax) og pumps (kr 1295, Sapatos). FOTO: Astrid Waller.
MATCHENDE DRESS: En matchende dress er både pyntet og stilig. Blazer (kr 4000) og dressbukse (kr 2300, begge fra Tiger of Sweden), veske (kr 1895, Adax) og pumps (kr 1295, Sapatos). FOTO: Astrid Waller. Vis mer

Sminketips:

Tina har en fin hud med fregner som vi ville vise fram. Den friske looken hennes ønsker vi ikke å dekke. Vi blandet derfor foundation og primer med skimmer for å få en jevn glød. Vi konturerte kinnbeina med en matt og brun skygge før vi la en frisk nyanse på selve kinnet. På øynene la vi en lys base før vi gikk for mokkafarge opp til globalen. Vi duset skyggen ut og avsluttet med mørkebrun eyeliner og maskara. Til slutt ville vi gi sminken et friskt pust med knallrøde lepper.

LES OGSÅ: Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke!

Hårtips:

Tina drømmer om et langt og sunt hår som ikke krever mye vedlikehold. Hun har som mange andre fulgt trenden og farget håret grått. (Psst: Dette er alderen de fleste får grått hår!) Nå som håret er vokst ut, har hun fått en skarp kant som vises ekstra godt på grunn av de store kontrastene mellom det fargede og det ufargede håret. Vi valgte å gå for en varmere og mer naturlig nyanse som sliter mye mindre på håret. Gylne toner passer veldig godt til hud med fregner. Framover kan hun bare stripe etterveksten, så vil hennes egen farge smelte inn i den nye. Tina sliter med å få krøller til å holde, men ved å påføre varmebeskyttende produkter i forkant vil frisyren holde bedre.

LES OGSÅ: - Veldig mange bruker feil produkter til sitt hår

LES OGSÅ: Dette er sommerens store hårtrender - det er særlig én trend som er på vei ut

Foto: Astrid Waller. Styling: Cornelia Brunasso. Makeup: Kim Hong Luong. Hår: Sandra Jensen Kåsereff.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer