Tinashe Williamson:

Tinashe Williamsson deler sine morgenrutiner

- Hadde jeg fått en dobbel Mocca, med mindre melk og masse krem, ti minutter etter at jeg våkner hadde morgenen min vært topp.

TINASHE WILLIAMSON: Den nybakte tobarnsmoren at morgenen hennes alltid starter med en aldri så liten fest, sammen med mann og barn. FOTO: Yvonne Wilhelmsen for KK
TINASHE WILLIAMSON: Den nybakte tobarnsmoren at morgenen hennes alltid starter med en aldri så liten fest, sammen med mann og barn. FOTO: Yvonne Wilhelmsen for KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tinashe Williamson (33) har bakgrunn fra både modell-, skuespiller- og PR-bransjen, og har opparbeidet seg en ganske imponerende følgerskare på snart 30 000 på Instagram. Til KK forteller den nybakte tobarnsmoren at morgenen hennes alltid starter med en aldri så liten fest, sammen med mann og barn.

- De beste morgenene er de dagene vi har India. Da lister jeg meg inn på rommet hennes og sier «god morgen», og spør om hun har sovet godt. Og så spør jeg om hun er klar for å starte festen. Hun svarer alltid «yes» og så gjør vi en spesiell dans til badet!

LES OGSÅ: «Skjønnhetsproduktet» Anja Hammerseng-Edin er helt avhengig av? Søvn!

Etter dansen, vasker hun alltid ansiktet sitt med en ansiktsfoam, før hun pusser tennene.

- Er du et morgenmenneske, eller synes du det er tungt å stå opp?

- Jeg er ikke et morgenmenneske, jeg elsker å sove og kunne ligge å dra meg på morgenen. Men jeg er ikke spesielt sur altså, bare ekstremt trøtt!

- Er det noe konkret som kan gjøre morgenen din hundre ganger bedre?

- Dersom jeg kunne fått en dobbel Mocca, med mindre melk og masse krem, fra Kaffebrenneriet innen ti minutter etter at jeg våkner, hadde det vært helt topp...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer