Hår:

Tips til deg med en plagsom hårvirvel

Det er på tide å legge ned antenna én gang for alle!

HÅR: Føles det ut som om håret ditt lever sitt eget liv av og til? Slik kan du få kontroll på det! Foto: NTB Scanpix
HÅR: Føles det ut som om håret ditt lever sitt eget liv av og til? Slik kan du få kontroll på det! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frustrerende nok er det veldig mange av oss som har en viljesterk hårvirvel som nekter å legge seg ned. Det ser ut til at akkurat den delen av håret bare konstant vil i stikk motsatt retning av resten av manken, og den er også sterk nok til å sprette opp uten forvarsel når du tror du endelig har klart å legge den ned! Dessverre er det ingenting man kan gjøre for å bli helt kvitt den, fordi det er arvelig, men det betyr naturligvis ikke at alt håp er ute.

Birgit Flønes, driver av B. Hair i Molde, skjønner godt at hårvirvelen byr på problemer for folk. Heldigvis har hun gode tips på lager!

- Det jeg vil anbefale er å alltid samle og styre håret dit du vil ha det mens du føner håret. Gjerne motsatt av den veien det står opp, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer