Mote

Tjen rått på klærne dine

Mira Craig gir deg tipsene for hvordan du gjør suksess med ditt eget loppemarked!

Mira Craig på sitt eget loppemarked. Her selger hun en kjole til Julie Medby..FOTO: NILS BJÅLAND/VG Foto: VG
Mira Craig på sitt eget loppemarked. Her selger hun en kjole til Julie Medby..FOTO: NILS BJÅLAND/VG Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Artist og designer Mira Craig vet å gjøre nytte av plaggene hun ikke lenger har plass til i skapet: hun arrangerer loppemarked! Mellom stabler av egendesignede solbriller, sko og hjemmeheklede topper, kan venner, naboer og andre som gjøre et kupp. – Loppemarked er en morsom måte å bli kvitt bagasje og samtidig tjene litt penger, sier Mira Craig.

Miras beste tips

– Finn fram alt du ikke lenger vil ha, eller som du er lei av. Ens eget søppel kan være noen andres treasure! sier Mira, som gjerne deler sine beste loppis-tips med KK-leserne: • Pass på å ha mange forskjellige ting i salgsboden, helst til både gutter og jenter. • Sett de fineste tingene på utstilling og plasser dem godt synlig på bord og stativer. • Resten av tingene kan du gjerne legge i kofferter som folk kan rote rundt i. • Selg alt billig!• La folk prute litt fram og tilbake, men la varen gå til slutt. Du vil jo selge den!

Designer

I fjor høst begynte Mira på designutdannelse ved Esmod. Hun er kjent for å lage både egne sceneantrekk og sko, og hun elsker loppemarked, både som arrangør og som kunde.– Man finner alltid så mye rart som man ikke får tak i i butikkene, sier Mira, som dermed slutter seg til gjenbrukstrenden som går som en farsott blant kjendisene.

Kongelig loppistrend

Selv Mette Marit og prinsesse Ingrid Alexandra selger sine brukte klær, på Aller medias eget Bloppis.no, noe som har vakt oppsikt verden over: – Ønsket om en individuell og personlig stil, i kombinasjon med stadig mer miljøbevisste kvinner, gjør loppemarkedstrenden sterkere enn noensinne, sier Ellen Arnstad, forlagsdirektør i Aller Media og sjefredaktør i Se og Hør.– Jakten på brukte skatter kommer vi til å se mer av fremover. Det er rett og slett ikke trendy å kjøpe seg en stil dyrt!, sier Arnstad.Flere tips for et vellykket loppemarked får du KK 6, i salg fra fredag.Vil du selge eller handle brukt på nettet? Prøv for eksempel bloppis.no, finn.no, eBay.no, etsy.com,tradera.com og QXL.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer