Oscar 2016

To sminketrender skilte seg ut under årets Oscar-utdeling

Så enkelt kan du stjele sminken til Alicia Vikander (27), Rooney Mara (30), Cate Blanchett (46) og Naomi Watts (47).

OSCAR: Det var tydelig at stjernene hadde gått for to ulike sminketrender under nattens Oscar-utdeling: Eyeliner kombinert med en naturlig leppe og øyenskygge i bruntoner med en rød leppe. Foto: Scanpix
OSCAR: Det var tydelig at stjernene hadde gått for to ulike sminketrender under nattens Oscar-utdeling: Eyeliner kombinert med en naturlig leppe og øyenskygge i bruntoner med en rød leppe. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to tettpakkede måneder med pristudelinger, var det natt til mandag duket for en av de gjeveste: Nemlig Oscar-utdelingen. Og vi var nok en gang like spente på å se de fantastiske kjolene og sminken, som vi var for å se hvem som faktisk vant. Iløpet av de mange røde løperne har vi sett oss ut noen klare favoritter på kjole- og sminkefronten. 

Alicia Vikander (27), Rooney Mara (30), Naomi Watts (47) og Cate Blanchett (46) er blant dem som har stilt opp i noen fantastiske kreasjoner, men som også har gang på gang vært utrolig vakkert sminket. Under årets Oscar-utdeling så vi to tydelige sminketrender komme frem. Vikander og Blanchett gikk for en tyngre øyesminke med en klar og tydelig eyeliner kombinert med en naturlig leppe, mens Mara og Watts' øyne glitret i gulltoner sammen med en rød leppe. 

Det var helt tydelig at det var disse to sminketrendene som dominerte årets Oscar-utdeling. Det var nemlig ikke bare de fire nevnte stjernene som gikk for dette. Ta en titt på bildekarusellene under annonsen og se de ulike beauty looks-ene til kjendisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer