Rohny Kristensen

Tøff i strikk

Med ny frisyre og ny, frisk stil kan Heidi gå høsten trygt i møte, både på byen og jobben.

Tøff i strikk
Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin(Hår: Alex/Anita. Makeup: Karen Eriksen.)

PERSONLIGE DATA
Navn: Heidi Kristine Toft
Alder: 30 år
Bosted:: Oslo
Sivilstatus: Singel
Yrke:: Sivilingeniør
Høyde: 161 cm
Størrelse: 38/40
Interesser: Salsa, matlaging, jogging og annen trening, film og annen kultur, reiser.
Trenger hjelp til: Å finne antrekk som kan brukes til å gå på byen i og noe stilig til jobbmøter. Tips om rimelige antrekk.


VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Topper som er kroppsnære og går ut i a-form er kjempefint til Heidi. Det samme gjelder rette topper markert med et høytsittende belte. Nøytrale bukser, høye støvletter og en ettersittende kåpe er et perfekt antrekk.

NEI
Trange jeans med sigarettsmale bein. Mønstrete bukser er heller ingen vinner. Det samme gjelder blasse farger opp mot ansiktet og store, voluminøse gensere.

KLESTIPS
 • Farger som grønt, blått, beige og rødt er flott til Heidi. Hun kan bruke de fleste farger, men opp mot ansiktet bør hun velge slike som forsterker øyefargen eller gir huden et fint skjær.
 • Ikke ha for mange farger i garderoben. Det er bedre å konsentrere seg om noen få basisfarge og heller variere med trendy tilbehør. Da kan man skifte stil etter årstidene uten å bruke altfor mye penger.
 • Husk å rette ryggen! Det gjør utrolig mye for inntrykket man gjør. Heidi har lett for å lute litt, og bør bli bevisst på å ranke seg.
 • Sko med litt hæl bidrar til en fin holdning, men de må ikke bli så høye at hun ikke klarer å gå pent på dem.
 • Et par mørke støvletter i god kvalitet bør Heidi ha i garderoben. De kan brukes nesten hele året, både til skjørt, kjoler og bukser.

 • HÅRTIPS
  Heidi hadde langt glatt hår med en tynn lugg. Håret ble klipt ved skuldrene bak, mens fronten fikk litt mer lengde. Luggen er klipt kraftigere og lenger ut til siden, noe som åpner ansiktet og markerer øynene. Håret er lysnet.
 • For å få mer volum kan det være lurt å bruke en børste når man føner håret. Det kan også gi godt resultat å bøye hodet forover og tørke det fra undersiden. Her må en prøve seg fram til det som du selv synes gir best resultat.
 • En fønspray eller en lett hårspray kan gi bedre hold og volum.
 • Har du verver, kan et tips være å tupere ved verven, spraye med hårspray og gre forsiktig ut.
 • Bruk litt tid på å finne ut hvilke hårpleie produkter som fungerer i akkurat ditt hår. Det finnes masse ulike merker i alle prisklasser. Spør frisøren hvis du er usikker på hva du bør velge.


 • SMINKETIPS
  Heidi har fin hud uten noen spesielle problemer, og trenger hjelp til å finne rimelig sminke i bra kvalitet.
 • Heidi har vakre øyne som hun bør markere. Bruntoner er det som er lettest å legge og gir et mest naturlig resultat.
 • Solpudder gir valuta for pengene. Du kan bruke det som rouge, som en skygge under brynene eller for å gi glød til hele ansiktet. Bruk en stor kost og børst lett på over neseryggen, på hakepartiet og rundt hårfestet i pannen.
 • Når maskarabørsten får for mye farge på, blir det lett klumper. Tørk derfor av børsten på et papir før du legger maskaraen. Legg heller på i flere omganger.
 • Får du maskara på øyelokket eller et sted det ikke skal være, la det tørke en stund og du får det lett av med for eksempel en q-tips uten at det lager merker. • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


  FØR: Heidi hadde langt, glatt hår med en tynn lugg.
  FØR: Heidi hadde langt, glatt hår med en tynn lugg. Vis mer
  ETTER: Den blonde hårfargen passer perfekt til Heidi.
  ETTER: Den blonde hårfargen passer perfekt til Heidi. Vis mer
  BLÅ DAME: Med dette antrekket er Heidi klar for høsten. Den blå fargen er nydelig til henne. Lang strikkekåpe med vattert krage (kr 1500) til poseskjørt i jersey (kr 700, begge Vera) og rutete skjerf (kr 120, KappAhl). Sandfargede skinnstøvletter (kr 1800, Unisa) og stor skulderveske (kr 1900, Adax).
  BLÅ DAME: Med dette antrekket er Heidi klar for høsten. Den blå fargen er nydelig til henne. Lang strikkekåpe med vattert krage (kr 1500) til poseskjørt i jersey (kr 700, begge Vera) og rutete skjerf (kr 120, KappAhl). Sandfargede skinnstøvletter (kr 1800, Unisa) og stor skulderveske (kr 1900, Adax). Vis mer
  RØD DAME: Denne kåpen ble Heidi helt forelsket i. Så er den da også usedvanlig kledelig til henne. Rød kåpe med høyt liv, trompetermer og store lommer (kr 800, Lindex). Til svart, forknapet bluse (kr 180) og svarte, tykke strømper (kr 160, begge KappAhl). Høye støvletter med spiss tå (kr 500, Face). Rød veske (kr 250) og øredobber (kr 70, begge KappAhl).
  RØD DAME: Denne kåpen ble Heidi helt forelsket i. Så er den da også usedvanlig kledelig til henne. Rød kåpe med høyt liv, trompetermer og store lommer (kr 800, Lindex). Til svart, forknapet bluse (kr 180) og svarte, tykke strømper (kr 160, begge KappAhl). Høye støvletter med spiss tå (kr 500, Face). Rød veske (kr 250) og øredobber (kr 70, begge KappAhl). Vis mer
  KK anbefaler: Maybelline har veldig gode produkter som ikke koster så mye. Denne maskaraen, Great Lash (kr 100), har vært en favoritt blant makeupartistene i årevis.
  KK anbefaler: Maybelline har veldig gode produkter som ikke koster så mye. Denne maskaraen, Great Lash (kr 100), har vært en favoritt blant makeupartistene i årevis. Vis mer
  Belte med maljerte hull (kr 250, KappAhl).
  Belte med maljerte hull (kr 250, KappAhl). Vis mer
  Rød klokke (kr 600, Arts & Crafts).
  Rød klokke (kr 600, Arts & Crafts). Vis mer
  Røde lakksko med stødig hæl (kr 850, Ecco).
  Røde lakksko med stødig hæl (kr 850, Ecco). Vis mer
  Stor skinnveske i lakk (kr 3900, Gadino).
  Stor skinnveske i lakk (kr 3900, Gadino). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer