Fam Irvoll

Tok på seg det som lå nærmest

Carmen Maria Hillestad koste seg på Fam Irvoll under Oslo Fashion Week.

KUL MIKS: Tidligere modell og nå artist Carmen Maria Hillestad kom på Fam Irvolls visning i en kombinasjon av vintage, Topshop og Ann Demeulemeester. Foto: Adéle C. Blystad
KUL MIKS: Tidligere modell og nå artist Carmen Maria Hillestad kom på Fam Irvolls visning i en kombinasjon av vintage, Topshop og Ann Demeulemeester. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Carmen Maria Hillestad har tidligere blitt kåret til en av Norges best kledde kvinner her på KK.no

27-åringen fra Stabekk var lenge en av Norges aller mest suksessrike modeller, og har, siden hun slo gjennom som 17-åring, prydet utallige magasinforsider, gjort reklamekampanjer for store navn som Nina Ricci, Anna Sui og Levi's, samt gått motevisninger for blant andre Chanel, Christian Dior, Chloë, Givenchy og Marc Jacobs. I august i fjor forlot hun catwalken til fordel for scenen - og debuterte som musikkartist. Les mer om Hillestads artistkarriere i denne artikkelen på Dagbladet.no (ekstern lenke). Hillstads artistnavn er Carmen Villain.

Onsdag var hun blant gjestene som prydet den røde løperen under designer Fam Irvolls visning på By:Larm, som del av Oslo Fashion Week.

Planla ikke antrekket

27-åringen ankom moteshowet med Anne Cecilie Bodin, og begge hadde brukt svært kort tid på sine trendy rød løper-antrekk.

Se bilder av alle kjendisene og hva de hadde på seg på den røde løperen nederst i saken!

- Jeg og Carmen er kanskje de jeg kjenner som tenker minst over hva vi har på oss, humrer Anne Cecilie til KK.no, mens Carmen nikker ved siden av:

- Ja, vi slenger gjerne på oss det som er nærmest. Jeg tenker virkelig ikke så mye over det. I dag bare tok vi på oss det som passet best og var enklest. Vi har begge en veldig casual stil med andre ord.

Les også: Elsker Fam Irvolls barnekolleksjon

HER FÅR DU SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN UNDER FAM IRVOLLS VISNING:HER FÅR DU SE BILDER FRA FAM IRVOLLS NYESTE KOLLEKSJON:

Vintage, vintage, vintage

- Jeg har på meg vintagejakke, vintageskjal, bukse fra Topshop, vintage sko og jakke, smykke og veske fra Ann Demeulemeester, forteller Carmen.

Anne Cecilie Bodin hadde også på seg flere vintageplagg, samt et skjerf hun har fått fra Hillestad.

- Jeg har på meg en jakke fra nettbutikken Elegantly Waisted, en hatt fra Topshop som Carmen har maken til, et vintageskjerf jeg fikk i gave fra Carmen, vintageskjorte, TopShop-bukser og sko fra Bianco, smiler hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer