Fam Irvoll

Tok på seg det som lå nærmest

Carmen Maria Hillestad koste seg på Fam Irvoll under Oslo Fashion Week.

KUL MIKS: Tidligere modell og nå artist Carmen Maria Hillestad kom på Fam Irvolls visning i en kombinasjon av vintage, Topshop og Ann Demeulemeester. Foto: Adéle C. Blystad
KUL MIKS: Tidligere modell og nå artist Carmen Maria Hillestad kom på Fam Irvolls visning i en kombinasjon av vintage, Topshop og Ann Demeulemeester. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Carmen Maria Hillestad har tidligere blitt kåret til en av Norges best kledde kvinner her på KK.no27-åringen fra Stabekk var lenge en av Norges aller mest suksessrike modeller, og har, siden hun slo gjennom som 17-åring, prydet utallige magasinforsider, gjort reklamekampanjer for store navn som Nina Ricci, Anna Sui og Levi's, samt gått motevisninger for blant andre Chanel, Christian Dior, Chloë, Givenchy og Marc Jacobs. I august i fjor forlot hun catwalken til fordel for scenen - og debuterte som musikkartist. Les mer om Hillestads artistkarriere i denne artikkelen på Dagbladet.no (ekstern lenke). Hillstads artistnavn er Carmen Villain. Onsdag var hun blant gjestene som prydet den røde løperen under designer Fam Irvolls visning på By:Larm, som del av Oslo Fashion Week.

Planla ikke antrekket

27-åringen ankom moteshowet med Anne Cecilie Bodin, og begge hadde brukt svært kort tid på sine trendy rød løper-antrekk. Se bilder av alle kjendisene og hva de hadde på seg på den røde løperen nederst i saken!- Jeg og Carmen er kanskje de jeg kjenner som tenker minst over hva vi har på oss, humrer Anne Cecilie til KK.no, mens Carmen nikker ved siden av: - Ja, vi slenger gjerne på oss det som er nærmest. Jeg tenker virkelig ikke så mye over det. I dag bare tok vi på oss det som passet best og var enklest. Vi har begge en veldig casual stil med andre ord.Les også: Elsker Fam Irvolls barnekolleksjonHER FÅR DU SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN UNDER FAM IRVOLLS VISNING:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer