Tom Wood:

Tom Wood-gründer: - Jeg ville bare ha en morsom jobb

Nå er Mona Jensens merke å finne i 70 butikker - kun i Japan!

TOM WOOD: Mona Jensen (bildet) og mannen Morten Isachsen driver det norske suksessmerket sammen. Foto: Håkon Jørgensen
TOM WOOD: Mona Jensen (bildet) og mannen Morten Isachsen driver det norske suksessmerket sammen. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hva er det jeg har gjort?», spurte Mona Jensen seg selv da hun begynte i konsulentjobben hun hadde studert til i flere år for å få. «Dette er jo så kjedelig», tenkte hun. Men i lang tid før hun i det hele tatt begynte på mastergraden, hadde hun sett for seg at hun skulle gå på Handelshøyskolen i Bergen og studere med finanseliten i Norge. Så da gjorde hun det.

Det begynte i det små. Mona hjalp herrene i stillinger høyere enn hennes egen med å lage presentasjoner. Hun prøvde alltid å pynte disse presentasjonene med noen kule effekter, men beskjeden var klar: «det kan du bare slutte med».

Det var lite rom for kreativitet, noe jenta fra Stord, som pleide å pusle med trolldeig og tegne og sy på rommet sitt som barn, kjente at hun trengte.

– Jeg har alltid hatt to sider ved meg selv. Jeg var veldig glad i formingsfagene på skolen, men likte også matte. Til slutt valgte jeg å gå matte-veien.

Selv om Mona kun ble i jobben et halvt år, satt hun på en utdannelse som var god å ha. Veien videre besto av å jobbe i den digitale verdenen. Hun var med å starte et selskap og jobbet med reklame i mange år. Plutselig satt hun med 15-20 år med erfaring innenfor markedsføring og merkevarebygging.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer