Solbriller

Tom Wood med egen solbrillekolleksjon

Klarer «ring-favoritten» å skape enda et it-tilbehør?

LANSERER SOLBRILLER: Tom Wood har gjort stor suksess med ringene sine - nå kommer de med egen solbrillekolleksjon. Foto: Produsenten
LANSERER SOLBRILLER: Tom Wood har gjort stor suksess med ringene sine - nå kommer de med egen solbrillekolleksjon. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi er glade i å bruke solbriller året rundt (når været tillater det selvfølgelig), er det først nå sesongen virkelig er i gang. Solen har tittet frem ved flere anledninger den siste tiden, og det betyr at det bare er å finne fram solbrillene. Vi har stadig lyst på nye par (har du sett denne supertrendy varianten?), og da er det jo en gledens nyhet at flere og flere designer sine egne solbriller.

Norske Tom Wood, som mange nok gjenkjenner spesielt for sine «chunky», iøynefallende ringer, lanserer nå sin helt egne solbrillekolleksjon. Den er gjort i samarbeid med Tommy O'Gara og kommer i fire ulike stiler. Fargeskalaen er akkurat som vi nordmenn liker det; subtil i sort og brunt. Kolleksjonen er tilgjengelig fra april og passer til både menn og kvinner! I tillegg koster alle brillene kroner 2999.

LES OGSÅ: H&M-Gruppen åpner en helt ny butikkjede! Få en sniktitt her

Weekday med egen solbrillekolleksjon

Men det er ikke bare Tom Wood som forstår at vi nordmenn er glade i solbrillene våre. I slutten av mars slapp kjedebutikken Weekday åtte ulike modeller i ulike farger, og brillene koster ikke mer enn 350 kroner. Det kan vi like!

For det er nemlig ikke sånn at en solbrille trenger å koste flesk for å beskytte deg mot UV-stråler. Ifølge Jan Terje Årset, optometrist hos Brillehjørnet Lillehammer, kan en billig brille beskytte deg like godt som en dyr en, men at det er noen ting som utgjør en forskjell mellom de to. Du kan lese hele solbrilleguiden her!

LES OGSÅ: Carrie Bradshaws tutu-skjørt skulle egentlig ikke vært med i «SATC»-åpningen (se hvordan det egentlig skulle se ut her)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer